16 Ağustos 2016 Salı

''Blogger'' Kime Denir?


 Bugün yukarıdaki sorunun beyin fırtınasını yaparken aklıma buraya da aktarmak geldi.Şimdi düşünme,taşlama vakti!

Şimdi öncelikle ben blogger mıyım?....yani evet ama hayır bir anlamda.Kendime BLOGGER diyemiyorum.Çünkü başka diyenler sağ olsun o kadar bu sıfatı sadece bakım
makyaj moda vs. hakkında yazanlara yüklediler ki kendime layık gibi hissettmiyorum.Aslında layık kelimesi ağır kaçtı ya..her neyse.

Son yıllarda blogların okunmaları baya düşerken bloggerlar da arttı!Ne hikmetse.Özellikle şu IG yüzünden.Aç bir instablog salla 3-5 kelimeden oluşan vasıfsız bir yazı ve milyonlarca hastag
okusun seni binlerce kişi! Ha bir de unutmadan git hemen biona BLOGGER yaz çünkü havalı olmalısın,olmasan bile öyle gözükmelisin sen bir bloggersın!!!!!

Blogger'ın benim için tanımı şu; Yazmayı,okumayı seven buna isteği-yeteneği olan kişilerin kendi dünyalarını bir internet sayfasına toplamaları.Ne için yazdığı ve ne yaptığı önemli değil; önemli olan DOĞAL ve ORJİNAL dünyaları olması.

Durum öyle gözüküyor mu şimdi? IMMMM benim tarzda yazanlar için bu soru saçma çünkü her şeyimiz ortada zaten (burada güldüm) diğerleri için bir tık h-a-y-ı-r.

Evet bazen çok fazla eleştri yapabiliyorum çevremdeki her şeye galiba..ama napiyim susunca çatlıyorum...bırakın şu BLOGGER lafını etiketlemeyi.O kadar saçma durduğunu düşünüyorum ki artık IG biyografime ''Blogger of his own mind'' şeklinde süsleyerek yazdım.Belki o bile gereksiz.

Rahat olun biraz.Az kişi kalmış bir ortamdayız,instagram bloglarına blogger veya herhangi bir şey demiyorum,yazalım yazışalım paylaşalım bir şeyleri.Rütbe gibi gezdirmeyin şu sıfatı.

Huh söyleyeceklerim bitti galiba.

Teşekkürler beynim,bana fırtına yapabilecek gücü verdiğin; sorularımı cevapladığın için.

Ve teşekkürler bunu okuyan kişi,düşüncelerime değer verip bu yazıyı okuduğun için xoxox


Zamane bloggerları böyle çalışırdı(!!)







3 yorum:

  1. Hiç güleceğim yoktu. Sondaki resimde atmışsın gölü :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıhıhıhııığğğğğ (Zerrin Özer gülüşünden) ^^

      Sil
  2. Tam Türkçe karşılığı olmayan internette sıklıkla rastladığınız blogger,blog,blogging kelimelerinin karşılığı wikipedia sitesindeki ifadeye göre;
    Kendi şeçtiği konular hakkında,kendi istediği şekilde yazabilen yani bu işlemler için teknik bir bilgiye sahip olmadan kişilerin günlüğe benzer hazırladığı web sitelerine verilen isimdir.Blogger

    YanıtlaSil