8 Ağustos 2016 Pazartesi

Farklı Türlerde 2 Yabancı Dizi Önerisi!




Yazın ortalarını geçiyorken elimizi çabuk tutup kalan dizileri,filmleri izleyelim ve içimizde kalanları yapalım!!

Fikri olmayanlar için bugün iki tane yeni bitirdiğim dizi hakkında yazacağım.İkisi de bambaşka konu ve türlerde ikisi de gerçekten mü-kem-mel.

Don't Trust The Bitch in Apartmen 23

Bu diziyi aslında bitireli 3-4 hafta oldu.

Konusu kısaca şöyle; June hayatını güzel geçirmeye,işine,sevdiklerine adamış tatlı bir kadındır.Kendine uygun kaliteli bir iş bulunca New York'a taşınmaya karar verir.Mutlu mutlu gelir,hazırlanır ve ilk iş gününe gider.Fakat karşılaştığı manzara hiç de umduğu gibi değildir.Şirket iflas etmiştir,June bundan sonra bir kahve dükkanında çalışmak ve kendine ev arkadaşı bulmak zorundadır.

Bu ev arkadaşı onun tam zıt karakterindeki gününü gün etmeye bakan çatlak güzel kadın Chole'dir.İşte dizi de bu iki zıt karakterin arkadaşlıklarını,yaşadıklarını anlatıyor.Tahmin edebileceğiniz gibi komedi dizisi.Evet gerçekten GERÇEKTEN çok komik.Hafif 2 Broke Girls tadında hem de bu yönü sayesinde özlemimi gidermiş oldum.

Dizinin 2. sezonu bütün Türk sitelerde hatalı o yüzden Yabancı sitelerden izledim,hem de altyazısız.Fark ettim ki takır takır anlayabiliyormuşum.Bu,dizi boyunca izlerken güzel hissettirdi.


Çok tatlılar ♥

Stranger Things

İzlediğimi bir önceki yazıda,haftanın güncelerinde söylemiştim.Zaten adını mutlaka ben demeden de duymuşsunuzdur.Kadrosuyla ve konusuyla gündeme bomba gibi düşen bir dizi oldu.

Konusu nasıl anlatsam bilemedim.Şu şekilde,1980lerde geçen bir olay; bir çocuk gizemli bir şekilde akşam evine dönerken kayboluyor.Ardından kasabada esrarengiz şeyler yaşanmaya başlıyor.Çocuğun arkadaşları,ailesi ve şef de bu araştırma işine dahil oluyor.Aslında tahmin ettiklerinden çok farklı,fantastik bir macera onları beklemektedir.

Filmin türü dibine kadar fantastik,macera.Oyuncu kadrosunun çoğu çocuklardan oluşmuasına  rağmen kalite dehşet güzel.Hele başroldeki kız,gerçekten yetenekli!

Diziye başlayınca eminim ki sararsa 2-3 gün içinde bitirirsiniz o kadar sürükleyici!





4 yorum:

  1. Selam, acaba dizileri izlemek için hangi siteyi kullandın? Don't trust the bitch in apartment 23nun ilk sezonunu iki günde bitiriverdim ve nereden diğer sezonu izleyeceğim bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yabancı siteden izledim: http://www.watchfree.to/watch-29b250-Dont-Trust-the-B-in-Apartment-23-tv-show-online-free-putlocker.html :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. Nihayet ikici sezonu da bitirebileceğim hehe

      Sil