1 Ekim 2016 Cumartesi

Annemle Bir Gün,Sonbahar Alışverişi - Günlük Kıvamında


 Sonunda annem eve döndü! Bir haftadan biraz fazla bir süredir memleketteydi,bir ana kuzusu olarak tabiki deli gibi özledim falan filan :')

Annem gelmişken alışverişe gidelim dedik.Geçen dolabımı düzenlerken fark ettim ki ihtiyacımdan fazla tişört olmasına rağmen böyle mevsim geçişine uygun çok bir şeyim yoktu.Hem de bir kahve içeriz diye düşündük,pek de iyi oldu.


Yedikten sonra ''Bu kaç kalori acaba ya?'' diye düşündüğüm ağız sulandırıcı Sufle :(

Kahve falları gönderildi!^^


Bilmem biliyor musunuz ama benim en sevdiğim giyim markası kesinlikle Defacto.H&M'i de sevmeme rağmen nedense asla bir şey bulamıyorum.Ya saçma sapan uzunlar ya da herkesin üstünde belediye dağıtmış gibi var.Defacto gibi sürekli yenilenen yerleri daha çok seviyorum.Sonuçta bir kazağı tek sezon giydikten sonra bir yere kaldırıp yüzüne bile bakmadığımız oluyor.

Hadi biraz fashion blogger'cılığı yapıp aldıklarımı yazayım:

Çoraplaaar ♥ : 9.99tl

Gömlek (Favorim) : 44.99tl

Siyah Kazak : 39.99tl

Sweat Shir (Yeşil) : 24.99tl

Sweat Shir (Krem) : 39.99tl

Body (Kırmızılı) : 29.99tl

Hepsinin renklerinin sonbaharı çağrıştırması için çok uğraştımmm!


279.89tl

Aslında bota ihtiyacım yoktu ama şöyle düşündüm şimdi normal bir spor ayakkabı alsam çok giyecek bir mevsim yok ve çok da spor spor şeyleri seven biri değilim.Bu yüzden hakkımı güzel bir bottan yana kullandım.Ben çok sevdim,rengini,duruşunu sizce? 


Üstü kapalı olan AVM'ye bu şekilde tavana iple şemsiyeler asılmıştı.İlk gördüğümde gözüme klasik gelse de annemi mağazanın önünde beklerken gözüme bir hoş geldi,fotoğrafladım.

Instagram hesabım: tık


xoxox Mutlu haftasonları xoxox







10 yorum:

  1. Yaaaa ben de karşılıklı kahve içebileceğim, güzel güzel gömlekler, sweat shirtler alabileceğim, sohbet edebileceğim bir oğlum olsun istiyorum. Ne yapalım yeğenlerle idare edeceğim. Onlar da evlat yarısı sayılır.
    Ortadaki üç kıyafete özellikle bayıldım. Krem rengi, kareli gömlek ve kırmızı. Kesin çok yakışacak sana. Botlar da çok şık. Güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir gün beraber de kahve içip alışveriş yapabiliriz,kim bilir ^-^ Teşekkür ederiiiim benim de en beğenerek aldığım onlar oldu!

      Sevgileer ♥

      Sil
    2. Aslında bu yaz başında İzmir'e gitmek istiyordum, Dukuju'mu ziyaret etmek, İzmir'e giderken de yolda birkaç saatliğine Çanakkale'ye uğrayıp kitabı sana elden vermek. Sonra apar topar çeviriye giriştim. Eylül'ün 15'ine telif süresi bitecekti. Ona yetiştireceğim diye bütün planlar altüst oldu. Olsun başka zaman mutlaka! Ya da belki senin yolun Istanbul'a düşer? Belli mi olur?

      Sil
    3. Ya şuan o planının bozulmasına geçmiş olmasına rağmen üzüldüm,ne kadar güzel olurduuu! :( İstanbul'a çok sık olmasa da mutlaka bir şekilde yolum düşüyor.Diğer sefere kesinlikle haber vereceğim! :)

      Sil
    4. :((((( ben de üzülmüştüm, ama olsun, mutlaka başka bir fırsatla gene karşılıklı kahve içer, sohbet ederiz keyifli keyifli. Istanbul'a yolun düştüğünde sakın haber vermemezlik etme :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Üçümüz buluşmalıyız.

      Sil
    2. EVETT EVEET EVEET ^^ Ölmeden önce yapılacaklar listesine eklenesi bir madde oldu :') #KüçükJoeveKahveilebuluş!

      Sil