10 Ağustos 2017 Perşembe

Birtakım Heyecanlar ve Planlar 🌻



Sonbaharın gelmesine az kaldığı için çok heyecanlıyım.Yaprakların sararmaya başlamasıyla içimi bir huzur kaplıyor.Kahveyi artık rahat rahat sıcak içmeye başlayabilirim,bot ve ince hırka kombiniyle yürüyüş yapabilirim,şehrin güzel fotoğraflarını çekebilirim,arkadaşlarımla favori kafemizde saatler geçirebilirim,evde pinekleyip yağmurlu havayı izleyebilirim...liste uzar gider.Heyecan dorukta yani! Bir ilkbahar çocuğu olarak bu düşüncelerim doğum tarihime ihanet mi acaba? Hem koç burcuyum hem de sonbahar sevdalısı! yis.

Bu hafta genel itibariyle (bu tamlamayı ilk kez kullandım) güzel ilerliyor.Hafta boyunca yüzmeye gittim hatta bugün 20 saniyelik soluklanmalarla 50dk serbest yüzüş yaptım.Kollarım ve bacaklarım hala yorgun ama kendimi hafif gururlu hissediyorum,küçük başarıları seviyorum.

Pazartesi günü yolcuyum.İnşallah kazasız belasız Osmaniye'ye gideceğiz.(Haritada yerini biliyorsanız bravo) Yol babama göre 19 annemin dediğine göre 21 :') Her türlü uzun anlayacağınız.Fakat benim için sorun değil araba yolculuklarını seviyorum.En önden aldık hem de biletleri karşıdan yolu görmek rahatlatıyor.Güzel ve uzuuun bir playlist yapmam lazım, zaten max yolculuğun ilk 4-5 saati kulaklıkla kalabiliyorum sonra sıkılıp başka şeylerle uğraşıyorum.Gece de uyumaya çalışırım,vakit geçip biter.

Osmaniye'de yapacak şeyler götürmem lazım.İnternetsiz eve giden bir ergen olarak canım fena sıkılır aksi takdirde.Kitap olarak İrfan Değirmenci'nin Bir Uyuyup Uyanalım'ını alacağım.Ya ben bu kitabı adam kendi fikirlerini yazdı falan diye aldım bir hikaye çıktı.Sevdim desem yalan olur..bir de aldığı kitabı bitirmeden kitap almama takıntısı olan biri olarak el mecbur bitireceğim.Belki ortalarına doğru güzelleşir,severim.Bir umuttur yaşatan insanı diye ben...Osmaniye'ye dair yapılacaklar listesi düşündüm,valla hepsi yeme içme..homini gırlat homini gırtlar nereye kadar!?


  • O bol mezeli Akdeniz lokantasında kebap ye!
  • ACILI ŞALGAMM iç (aşk)
  • Yer fıstığı depola
  • Mevsimiyse Kızılcık al!
  • Nişastasız buzlu bici bici iç-ye :')
  • Damdaki goruklar olmuşsa tuzlayıp mideye indir (ağzım sulandı)
Planlarım bu kadar hepsini yiyip içip geliyim benim için tamamdır *-*

Hayal kırıklığı yaşamaya çokça eğilimli biri olarak yine de beklentilerimi 0'ın altında tutarak gideceğim.Bu kafada olmak güvende hissettiriyor.Bir şey hakkında üzülecek olsam bile  ''biliyordum ki'' diyebiliyorum.Biraz kaygıdan biraz karakter biraz da karamsarlık tabi.

Memleketten döndükten sonra direkt tatile gideceğiz gibi gözüküyor.Yani Çanakkale'ye tam Sonbahar başlangıcında döneceğim ki bu sevindirici.Fakat sonrası üzücü,çünkü okullar...18 Eylül.

Zaten okulların açılacak olması yeterince saç baş yoldurucu iken bir de merkezdeki güzelim tarihi binalı okulumuz taa şehrin dışına taşınmış.Abimin dediğine göre bu bir proje.Okulları bir araya şehir dışına getiriyorlar.Mesela Fen Liseleri de öğrencilerin dışarıdan etkilenmemesi için hep şehir dışında yakınlardadır.Ama bana ne ya...dershaneye de başlayacağım, her sabah servis sonra otobüs sonra tekrar otobüs ve ev yapmak yorucu olacak.Ki bu da her sabah çok erken kalkmam demek.Ah bekleyemediler iki yılcık.İyi taraftan okulumuzun taşındığı yer ormanının içi gibi,belki güzel fotoğraflar çıkar,manzarası fena değildir...kendimi rahatlatıyorum...

Okul demişken şaka maka 11. sınıfa geçtim hatta hazırlık olmasaydı 12. sınıf yani lisenin son sınıfı oluyordum.Of ya, bu zamanlar hızlı geçer diyenlere inanmazdım ama cidden öyle.Resmen üniversite sınavı için çalışmaya başladım,artık bu konu bizzat beni alakadar ediyor.Sınav heyecanım yoktur ama emeklerimin boşa gitmesi düşüncesi korkunç.Şimdiden kendimi korkuyla yiyip bitirmemem lazım,son sınıfta bol bol yaşarım..depolansın.

Hedeflerimde kararlıyım,değişmediler.Hatta hukuk okuma isteğim arttı.Hakkında bilgi edindikçe,okudukça hevesleniyorum.Yapabileceğim işleri hayal ediyorum.Mesela şirket avukatı olmak çok cazip geliyor.Bir yandan da duruşmalara da girmek isterim.O işin en güzel tarafı zaten.Böyle şeyler düşlüyorum işte.Her şey bir an önce olsun istiyorum.Hemen hukuk okuyayım,yurt dışına çıkayım,dünyadaki istediğim bütün şehirleri göreyim,avukat olayım,işimde başarıyı yakalayayım,istediğim tarzda bir ev dekor edeyim.Hepsi bir çırpıda olsa keşke.Yine çalışarak yapabileceğim şeyler olması umut verici,imkansız hayaller değiller.Hatta hayalden çok hedef denebilir bile.

Bazı psikolojik bunalımlar da yaşadım tabi son zamanlarda.Bahsedesim yok.Çünkü bahsedersem kaygılar gerçeğe dönüşür gibi bir korku yaşıyorum.İçimde kalsınlar,elbet giderler(?)

Ben de gideyim o halde.



çok sevdim.





10 yorum:

  1. Anıl, bir gün avukat Anıl'ın blogunu okur muyuz? Önce hukuk öğrencisi, sonra hukuk mezunu iş arama stresi ve hemen sonrası avukat Anıl bey :) Çok havalı ya...Ve dediğin gibi imkansız boş hayaller ya da dilekler değil. Sen bence en yüksek puandan girersin, seni biraz tanıdıysam. Umarım üniversite sınavlarına kadar şu kaygı sorununu da çözersin. O zaman seni dünyada kimse tutamaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yere AVUKAT yazar mıyım kendimden şüphe ediyorum valla :'D İnşallah adımın başına Av. geldiğinde de blog yazmaya devam edeceğim! İstediğim üniversiteler baya sağlam kendimin kat kat üstüne çıkmam lazım ki rahat rahat gireyim.Zor iş ama imkansız değil hiçbiri.Ah evet.Onu bir atlatırsam her şeyi çok güzel görebileceğim.Herkesin bir derdi olur ya işte ben de bunu aşacağım :')

      Sil
  2. ah sana iyi yolculuklar dilemeyi unuttum. Umarım Osmaniye tatilin şahane geçer. Koruğun tuzla yendiğini bilmezdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarımm,teşekkür ederim joe'm <3 Bir kasede salkımı tuzlayıp sonra iyice çalkala mükemmel oluyor,ekşi seviyorsan bağımlısı olursun :'D

      Sil
  3. Ah Anıl yaaa. Sonbahar aşkı kalp kalp kalp halay. Yakın vade planın kesinlikle gerçekleşecektir, sendeki bu vizyon oldukça. Fakat unuttuğun bir şey var. Uni hayatı... İşin o aşamasında zaten kaç evren değişecek galaksinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halay!!♥ Umarım kahveciğimmm.Evet, hatta en heyecanlısı da o,bakalımm kaç tanesi değişecek :'D

      Sil
  4. Çağanın blogundan geldim,beklerim :))

    YanıtlaSil
  5. Anıııl, sen çalışır başarırsın. Hem geleceğe yönelik planların var, düzenli bir insansın. Sana güveniyorum.
    Ayrıca güzelim okulumuzun taşındığı yeni duyuyorum, üzüldüm sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İremmm! <3 Evet ya isyanlardayım.

      Sil