26 Kasım 2016 Cumartesi

Elli Bin Okunma,Rahat Bir Hafta Sonu - Günlük Kıvamında ☕


 Sonunda yazılılar bitti.Zihnim hala ezberlediğim şeylerle dolu,dün geç yattım bugün de geç kalkınca allak bullak hissediyorum.

Her dersin yazılısından sonra ''garipti'' dememe rağmen neredeyse hepsinden yüksek notlar aldım.Aslında bu benim için gerçekten garipti çünkü normalde bir sınavımın kötü geçtiğini hissediyorsam kesinlikle kötü gelir.Bu sefer tam tersi gerçekleşti.Aslında bu daha da mutlu ediciymiş..beklenmeyen güzel şeylerin olması falan.

Güzel bir haberim var beni hafta ortasında delicesine mutlu etti!! Hanna'ya mektubum ulaştı.Evet tam tamına 1 ay sonra.Neden bu kadar geç oldu bilmiyorum.Hanna öncelikli mail olarak göndermelisin dedi.Bundan sonra bizzat kendim postalayıp öyle yapacağım.Biraz daha ulaşmasaydı kafayı yiyecektik ikimiz de.Çok şükür ki beğendi mektubumu.Gönderdiğim quote'lu kağıdı odasına asacakmış hatta :')

Güzel bir diğer şeyse blogda elli bin okunmayı geçmişim.Blogger güncelleme yapmak için benim elli bini geçmemi beklemiş sanki.Sevdim yeni sistemi ama hala yorum kısmı gıcık edici.Şöyle yorum geldiği an bildirim gibi bir şey gelse fena olmaz sanki.Çok yorum aldığım da yok ama güzel olabilirdi.Umarım o da eklenir bir başka güncellemeye.

Yılbaşı yaklaşıyoooor!! Hatta yabancılar başladı bile yılbaşı ağaçlarını süslemeye.Yılın sevdiğim iki günü var: Yılbaşı ve Doğum Günüm.İkisini de mükemmel geçirmeye çalışıyorum.Çünkü ikisinin de özel olduğuna inanıyorum.

Yılbaşının özel oluşunun sebebi şu.Hangi dinden hangi inanıştan olursanız olun sonuçta dünya olarak koskoca bir yılı iyi kötü yaşadık.Sanki bir kitabı bitirmişiz gibi.O gün son sayfaları okuyup rafa kaldıracağız.Ertesi günse yepyeni bir kitabın ilk sayfasını açacağız.Heycanlandırıcı değil de ne?!!

Doğum günleri ise yılın bir günü gerçekten sevdiğimiz kişinin varlığını kutlamak gibi.Sonuçta her gün onu sevdiğimizi gösterebiliriz ama o gün o 1 yıl daha bizimle yaşadı,bizimle birlikteydi.Ve bence bu da kutlanılası.

Yazılı haftasından dolayı kitap okuyamadım.Aslında istesem Harry Potter'ı bitirebilirim ama galiba Kırmızı Pazartesiyi tekrar okuyacağım.Taa hazırlık sınıfındayken okumuştum,edebiyatçı sınav yapacakmış o kitaptan.Açıkçası birkaç istisna dışında okuduğum kitapları tekrar okumayı,izlediğim filmleri tekrar izlemeyi koca bir zaman kaybı buluyorum.Milyonlarca okunacak kitap-film var neden zamanımı aklımda kalanlara harcıyayım ki?

Öyle işte.Bu hafta sonu olabildiğince rahat geçecek.Zaten üç hafta sonra 2. yazılılar başlıyor...neyse unutalım onu ben dinlenmeye bakacağım şu anlık.Bugün bol bol dizi-film-youtube takılıp yarın da bizimkilerle buluşacağım.

Bingo,gerçek;rahat bir haftasonu xoxoxox


8 yorum:

  1. Elli bin tıklanma için cidden tebrikler ^^
    Umarım daha nice katlarına beraber oluruz.
    (Yabancıların yılbaşı ağaçları cidden güzel duruyor.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiim,umarım ♥
      Eveeeet bence de o.O

      Sil
  2. Anıl'cım blogger'ın ayarı var yorumları email olarak posta kutuna gönderiyor o da bir çeşit bildirim oluyor, benim cep telefonu mesela her maili haber veriyor çünkü. Bunu sanki daha önce söyledim ve sen sanki tamam deyip uyguladın diye hatırlıyorum. Belki sen doğrudan bildirimi kastetmişsindir.
    Bu arada tebrikler sınavlarına, blogunun elli bini bulmasına.
    Mektubun gemiyle gitmiştir. Üstüne "uçak ile" ve "by air mail" yazmalısın. Ya da uçak zarfı diye bir şey var kenarları lacivert ve kırmızı işaretli. Onun içine koymalısın. Senin yaşındayken ben de mektuplaşırdım ve bayılırdım mektup alıp göndermeye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen küçük joe e-postama mail geliyor ama öyle fazla e-posta kontrol etmiyorum genelde bir şey olmadığı için.Ben isiyorum ki direkt bildirim gelsin :'D
      Hımmm ilk defa duydum bak bunu.Aklımın bir köşesine yazdım,postanede soracağım bunu;orda yazarım olmadı birine danışıp.
      Teşekkür ederiimmmm xoxoxox

      Sil
  3. Uçak zarfı kırtasiyeden de alınabiliniyor normal zarf sadece kenarlarında çepeçevre kırmızı baklava-boşluk-lacivert baklava-boşluk şeklinde tanımlayabileceğim belirleyici bir işaret var ve üstünde kendinden yazıyor uçak ile ve by air mail diye.

    Al bak sana link buldum bir tane :))))))

    http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/fitas-filmcilik-t-a-s-antetli-ucak-zarfi-169001326

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bir küçük joe aydınlatışı!! teşekkür ederim linki favorilere aldım burada kırtasiyelerde bulamazsam o linktekini alırım.Mektup sıramı bekliyorum :)))

      Sil
    2. oops konuyu fazla sündürme pahasına bir yorum daha yapacağım, o linki sadece görsel olarak göndermiştim, sanırım o zarflar koleksiyon için, fitaş sinemasının antetli zarfları, kullanım için değil (gönderici fitaş olarak gözüküyor) kırtasiyede bulamazsan görseldeki gibi kalemle yaz üstüne yeterli (uçak ile/by air mail).

      Sil
    3. hiiimm şimdi konu tamamdır o zaman,her şey anlaşıldı ^^ ben de tekrar teşekkürümü ediyim kocamannn bir teşekkür ahaha :'DD ♥

      Sil