24 Şubat 2016 Çarşamba

Özlem-Kalbimdeki Parçalar



 Ben de beni diğerlerinden ayıran spesifik özelliklerin dışında sahip olduğu şeyleri kaybedince anlayan biriyim.Arkadaşlıklar,ilişkiler ve sahip olduğum her şey hakkında.

En güzel örnek çocukluk arkadaşım Ece olabilir.Yaklaşık 7 yıldır arkadaşızdır.3.Sınıftan beri ben onu o beni bilir.Ben taşınmadan önce iyi kötü bir arkadaşlığımız oldu hep fakat hiçbir zaman o beni ben onu anlayamadım.Belki çocuktuk,belki kör ama ne zaman ben Çanakkale'ye geldim Ece ile gerçekten konuşmaya başladık.Sanki yeni tanışmıştık,onca yılı birkaç güne sığdırıvermiştik.

Ne yapılması gerekir ki özlemden kurtulmak için?

Sevdiği dostları uzakta olan biri olarak bunun cevabını çok kez arıyorum.Fakat bu demek değil ki yanımdakileri sevmediğimden özlüyorum,hayır.Kalbim sanki 5 parça; ailem,yanımdaki dostlarım,sahip olduğum;sevdiğim şeyler,uzaktaki dostlarım ve bir boşluk.Keşfedemediğim,nedenini aradığım bir boşluk.Adını tam koydum derken giden,anladım senin derdini derken kaçan bir boşluk.

Ah ah normal insanların vücudunun %70'i su iken benimki özlem.İçtiğim her su bazen özleme dönüşüyor sanki.Bu durumla sürekli depresif bir şekilde gezmiyorum fakat bazen öyle bir aklıma geliyor ki saatlerce yatağıma uzanıp düşünüyorum.

Geçmişi,gelecekte buluşmak istediğim insanları ve kalbimdeki boşluğu.

Anlamını bulur bulmaz yazacağım buraya.Madem bu blog da benim bir parçam öğrenmeye hakkı var ki kalbimdeki yapbozu çözeyim.





*?*

4 yorum:

  1. Ben de kaybedince anlam bulanlardanim : ) o yüzden kimle aram açılsa haklı da olsam gider Ozurdilerim. Bu huyumu sevmiyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de bazı insanların hayatınızdan çıkması sizin için iyi olacaktır.Bende de var o huy biraz,nasıl bir illet bilirim.Vazgeçin demiyorum huylu huyundan zaten vazgeçmezmiş ama zamana yayarak sonuca göre dileyin bu özrü eğer o insandan kurtulduğunuzda hayatınızda bir şey değişmemişse arkanıza bile bakmayın :) en azından ben bunu deniyorum ^^

      Sil
    2. Bazı insanlar vicdan azabiyla doğuyor galiba. Hata yapmaktan korkuyor. Sagol tavsiye için : )

      Sil
    3. Aynen öyle güzel söylediniz...önemli değil :)

      Sil