17 Ocak 2017 Salı

Yeni Mim! 5 Kelime İle Ben #17Çelınç ✨



  Yeyyyyy! Uzun bir aradan sonra Sonik Hanım sayesinde yeni bir çelınç'a başlıyoruz! Adı da ''#17 Çelınç''.

Çelınç'ın ilk basamağındaki istek: kendini 5 sözcük ile kendini anlat.

Aslında Sonik'in yazısından sonra ben de arkadaşlarıma mı sorsam dedim,güzel fikir ama sonra hepsinden cevabı almayı bekleyene kadar zamanı uzatır yazma isteğim gider diye düşündüm.İş kendi kendimi sorgulamaya düştü yani.

Başlayayım!

Anıl : Hatırlanan.

1.Azimliyim:

Evet bir şeyi gerçekten çoook istersem ama böyle gerçekten istediğimden emin olmam lazım işte o zaman onu kesinlikle ele geçirmek için isterse milim milim bile olsun ilerlerim ve pes etmem.

2.Adaletçiyim: 

Bu da cuk diye oturan kelimelerden.Haksızlığa dayanamıyorum herkes her şey bir düzen ve adalet içinde olsun istiyorum.Bunu isterken istisna da katmıyorum,katamıyorum.

3.Takıntılıyım:

Beni en çok yoran huylarımdan biri.Her şeyi her olayı aklıma takabilirim.Sonuçlanana kadar düşünür,kurarım.Bu bazen hayatımın gidişatını düzeltirken bazen de berbat hale getiriyor.

4.Uyumluyum:

Küçüklüğümden beri mızmız bir insan olmadım.Bulunduğum ortama,sevdiğim insanlara,yeni mekanlara karşı uyumlu davranırım.

5.Düzenliyim:

Aşırı titizim diyemem ama her şeyim bir düzen içinde olmak zorundadır.Hayatımı planlamadan,neler yapacağımı önceden görmeden hareket etmek bana rahatsız edici geliyor.Önce düzen,plan sonra çabalama sonra da sonuç!

             



Bu da benim küçüklüğüm.Soldaki ''beyaz'' tenli çocuk bnnnn.Diğeri de abiciğimmm.




4 yorum:

  1. hsahf
    çok şeker bi velet <3

    3 ve 5 birbirinin sırtını sıvazlayan özellikler sanki.
    Hatta 1 de çaktırmadan aralarında kulak misafiri oluyor gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo kimler gemişşşş ♥

      Dimi? ben de yazdıktan sonra okuyunca ''iyi bari hepsi dürüst oldu,saçmalamamışım'' dedim fsdjfoısdj

      Sil
  2. Çok tatlısın . Bu çelinç iyi oldu, bir hareket geldi bloglara.Ben 52 haftaya 52 liste işine girdim ben de. Ondan sebep bu noktada pas diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Aynen öyle herkes günlük yazmaya başlayınca hepsini okuması çok eğlenceli oluyor :'D O yazınızı okudum! Çok güzel planlar.Benim daha bu yıldan ne istediğim karışık,planner tutarak ilerliyorum :)

      Sil