9 Ocak 2017 Pazartesi

Yılın İlk Haftası,Karlı Hava ve Hisler ❄️


365 sayfalık yeni bir kitabın ilk 7 sayfasını bitirdim-dik!

Güzel başladı.Yeni planner ufkumu açtı.Bu hafta Cuma bile ders çalıştım ve Cumaları benim tatil günüm gibi bir şeydir.Hiçbir şey yapmam,film izlerim,bilgisayarda saatlerce takılırım falan.Onu bile bozdum düşünün.

Matematikle aram şaşırtıcı şekilde iyi.En sevdiğim ders desem abartı kaçmaz.Eskiden nefret eder her matematik yazılısı öncesi ağlama triplerine girerdim,lisede en rahat geçen yazılılarımdan biri oldu.Fark ettim ki en nankör olmayan ders.Bir dil gibi,dili öğrenirsin; kuralları uygularsın.(Tmm kes abartmaya bşldn...)

Bu hafta dediğim gibi güzel başladı çalkantılı bitiyor gibi oldu an itibariyle güzel tamamlandı.Neden çalkantılı bitmeye başladığı konusu azıcık özel ama geçmişle ilgili şeyler.Geçmişimle ilgili 16 yaşımda olmama rağmen 2 yılı silip çöpe atmak isterdim,içindeki her şeyle...nys..

Güzel şey Tübitak ile ilgili.Hoca daha demin aradı ve  kişisel bilgilerimi falan aldı.Vesikalık gönderdik,galiba başvuru yapıyor hatta galiba değil yapmıştır.Tübitak konumuzu anlatsam mı şimdi bilemedim.Kabul edilip edilmemesi açıklansın onun hakkında yazı yazarım şimdi bahsetmeye başlarsam başlıkla alakasız olur.Ama konusunu kısaca demem gerekirse ataerkillik, ve kadın temalı bir şeyler.

Hafta boyunca cağnım Çanakkale'de lapa lapa kar yağdı.Her yer bembeyaz 3 gündür.VEEE yarın tatil ilan edildi.Öğrenci olma faslını bitirince hayatta,şu tatil olduğundaki sevinci yaşamayı özliyeceğimi düşünüyorum.İsterseniz o gün çok mutsuz olun amaan ''YARIN TATİL.'' evet evet aynen bu moda öyle böyle giriyorsunuz.

Kar demişken siz kar'ı sever misiniz? ben öyle aşık falan değilim ama seviyorum.Özellikle kar yağdığında evde olmayı çok huzurlu buluyorum.Ne yapsam konsepte uygun gibi oluyor.Karla kahve içmek,karlı havada kitap okumak,mum yakmak.Hepsi daha anlamlı oluyor.

Pınarın cumartesi sabahı kahvaltısından önce ısrarı üzerine ailecek kar topu oynamaya çıktık.Önceki kar gibi oynanacak kıvamda değildi ve çok daha soğuktu ama bir şekilde eğlenmeyi bildik.Bu da kanıtı:


Aşırı meymenetsiz bakmışım,olsun her yer bembeyaz bana bakmayın.


Bu sefer buz tuttu her yer.Bakın şu en alttaki karavanı görüyo musunuz?Aşırı güzel her yanından geçtiğimde acaba sahipleri kim vs. diye düşünüyorum.Üzerinde çok havalı sticker'lar var sanatla ilgili.


Planner'ımı övmüş gibi olcam ama aşırı güzel yaptım ilk defa.Benim yaptığıma inanmazsınız (süsleme,çizme konusunda çok da iyi değilim.) lakiiin fotoğraf çekemedim.Sabah avm'ye falan gittik eve geldiğimizde güneş gitmiş.Güzel fotoğraf çıkamaramadım,yarına böyle studyblr temalı güzel bir fotoğraf çekmeyi planlıyorum,ne zamandır mağara oldu tumblr hesabım.

Muzo yayın hayatına TRT FM'de devam ediyooor.Dinleyen birilerini bulursam çok sevinirim o.O 7. sınıfta dinlemeye başlamıştım.Aşırı komik,samimi ve doğrucu bir radyo programcısı.Hatta şuan yayınını dinliyorum.Radyo dinlemek güzel şey ya,görmeden seviyosun,görmeden duygulanıyosun,sevdiğin şarkılar çıkınca deli gibi mutlu oluyosun..sıcacık.
(BİZE UYKU YOK! = Cumartesi-Pazar (23:00-01:00 TRT FM)

Muzonun program bitene kadar internette sörf yaparım herhalde,sonra da Wild Child adlı bir filmi izleyeceğim.Dün de Juno adlı bir film izledim.(Mutlu Keçi önermişti blogda) Yılın ilk filmleri hakkında bir yazı yazacağım.Filmlerden bahsetmeyi özledim.Bir de yan sütünları da artık 2017 için başlığını değiştiriyim diyorum,filmler kısmı 2016'ya takıldı.

Herkese şu güzelim quote ile mutlu haftalar diliyorum;


''Nazik ol

Sanat yap

Güzel kitaplar oku

Takma-Aldırma''








4 yorum:

  1. Planner'ı çok merak ettim. Resmini koysan da görsek. Hatta o kadar imrendim ki daha görmeden aynısını yapmak istiyorum. Halbuki benim planner'a filan ihtiyacım yok. En önemli işler defterim planner gibi iş görüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman son yazıya uç küçük joe ^^ Yani öyle mükemmel değil ama benim için güzel :'DD Sen de yapmalısın eminim çok daha yaratıcı şeyler çıkarırsın ve böyle defter süslemek falan insanın sinir stresini alıyor,daha çok motive ediyor :)

      Sil