5 Mayıs 2017 Cuma

Dramalarla Dolu Bir Hafta ✨☕


Heyo!

Yıla damga vuracak ve unutamayacağım leş gibi bir haftayı geride bıraktım.Şuanda oldukça pozitif ve diğer günlere nazaran mutlu olmama rağmen,bazı konulara bakış açım değişmiş durumda.

Münazarayı kaybettik.Problem yok.Kazanmak zorunda değildik.Fakat kaybetmedeki puan farkımız uçuk bir rakam.Karşı grup kazandığı zaman ''şaka mı?,bu kadar puan farkı olamaz'' dedi,sevinemediler.Huhh,anladınız herhalde....Salondaki herkes,karşı grubun destekçilerinin bir kısmı dahil sessizliğe büründü.Çıt çıkmadı.Boğazımda bir şey düğümlendi ve klasik ağlama isteğim geldi (ondan nefret ediyorum).Biz ise direkt parmak kaldırıp kibarca söz istedik.İlk önce herkes dışarı çıkarıldı sonra müdürümüz bizimle konuştu,durumumuzu anlattık.Bize dediği her şey doğruydu evet ama keşke elimizde bir video olsa da yarışmayı ona da bir izletebilseydik,keşke.

İyi niyetimden kaybediyorum sözü çoook banal biliyorum ama maalesef bende durum o.Yine bir şey için güzel umutlar besledim,hüsrana uğradım.Anlık gelişen olaylar moralimi mahvetse de şuan daha mantıklı bakabiliyorum.Ben elimden geleni her zaman yapıyorum,sonuçlar beklemediğim hatta olmayacak gibi olabilir,hmmm problem yok.Başka zamanda daha güzel bir yerde kazanan ben olacağım.Demek ki böylesine bir muameleye de maruz kalmam gerekiyormuş ki ilerde bu tarz şeylere katılmadan ''gerçekten adaletli mi olacak'' diye düşüneyim.Herkesi kendim gibi sanmayayım.Aferim Anıl,yine üzüldün ama bir ders çıkarabildin! (aklıma gelince moralim yine bozuldu konuyu değiştirmeliyim)

Performans ve projeler bitti.Sırada 2. yazılılar ve sonunda okuldan kurtuluş.İkinci dönemlerden nefret ediyorum.Havaların sıcaklaşması,derslerin daha ağır olması,ödevlerin artması..bütün bunlara karşı ruh hali dengesiz ben.Her şey arap saçına dönüyor.YILIYORUM.

Tabiki de her zamanki gibi güzel şeylerle kötü şeyler hep beraber.Bu hafta kitap alışverişi yaptık.Biz hep, ailecek D&R'ın internet sitesinden alışveriş yapıyoruz.Hiç gidip direkt mağazasından almayı sevmiyorum,orada bakması ellemesi eğlenceli.İnternetten hem ucuz hem de okuldan eve gelince masaya dizilmiş kitapları görmek MUAZZAM.İşte o münazara günü de öyle oldu.Eve geldim berbat haldeyim,odaya girince sipariş ettiğim kitapları görünce her birine sarılıp ''Siz insanlardan çok çok çok daha iyisiniz.'' demek istedim.

Aldığım kitaplar:

1.Orlando - Virgiana Woolf (Virgiana sevdam devam ediyordu)

2.Anne Frank'ın Hatıra Defteri (Tam benlik,ilk okuyacağım kitap bu olacak sanırım.)

3.Bir Uyuyup Uyanalım - İrfan Değirmenci (Kendileri hala ve hala ve sonsuza kadar en sevdiğim televizyonculardan biridir.)

Bugün bizimkilerle öğleden sonra okulu ekip ders çalışmaya gittik.(okulu ekip ders çalışmaya gitmek tam bizlik bir hareket) Yine önceki kafedeydik.Kafe sahibi çok tatlı bir kadın.Bizi tanıdı,ben ice latte isteyince ''daha güzel bir şeyler verelim ya'' dedi,sonra çıkışta ''sevdin mi,sen karamel seversin.'' dedi.Bayılıyorum sıcak kanlı insanlara,insana insan diye kibar davrananlara :') Ders çalışabildik mi peki? Hmmm sayılır,biraz kendimizi avuttuk.Bizim ders çalışma mevsimimiz kışmış onu anladık,net.

Ve günün bu diliminde normalde Japonca ödevlerime başlamam lazım.Anlatmamıştım galiba,hocam doğum yapacak! o yüzden ara verdik.Onun doğumundan sonra devam edicez :') ve hocacığımm her hafta her işlediğimiz konudan 2'şer cümle kurma ödevi verdi,ve kanjileri unutma diye tembih etti.Bu sefer güldürmedi :'D

Az önce de Hıdırellez için gül ağacının altına dileklerimizi ektik.Annemle her yıl yaparız.Tutan dileklerimiz var,ama söylenmez.Biz ''acaba yarın alacak mıyız'' diye tartışırken bir teyze ''evet alın cüzdanınıza koyun,ertesi yıl bakacaksınız.'' dedi.Ona da buradan bir kalp ♥

Hafta sonu da fizik,matematik,edebiyat vs. çalışmakla geçecek.Yine geceleri uyumayıp film-anime-dizi yapacağım.Sabah çipçirkin uyanıp melankolik takılacağım.Sonraki 3 hafta yazılılarla geçecek.Biteceğim..yorulacağım.

Lütfeeen ama lütfen bu sefer pozitif gönderebileceğiniz enerjilere ve edeceğiniz dualara ihtiyacım var.! (yalvardım) -tşkler ^^


Çav!




8 yorum:

  1. Tüm güzellikler seni bulsun, şansın bol olsun 😄Üzülme bu kadar daha bunlar hiçbir şey ama moralini bozma çünkü güzel şeyler için de aynısı geçerli 😉 Daha büyük mutluluklar da yolda yani.
    Ben de bu sene ilk kez pencereye resim çizip astım, ben de mi atmayacağım şimdi??
    Bu arada bir meydan okumaya başlatıyorum, bir bak seversin gibi geldi ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aww teşekkür ederim güzel dileklerin için ♥ Pencereye resim çizildiğini ilk kez duydum,bilmiyorum.Ama bence onun için de geçerlidir,önemli olan niyet zaten; mesaj alınmıştır :'D
      Uçuyorum bakmaya xox

      Sil
    2. Pencereye astım derken kağıda çizip pencereye astım, eksik yazmışım 😂😂

      Sil
    3. Hii :'DD O zaman bence o da dahildir bu olaya.Mücadele yazısını göremedim,diğer yazılara takıldım ben de.Dediğim gibi yazılılar olduğundan katılamazdım ama güzel başlıklar varsa onları cevaplarım seve seve ^^

      Sil
    4. Ben de saklayıp cüzdanıma koyayım o zaman :). Ben şuraya linkini bırakayım, bu listeye hayır diyemeyeceksin :P Hahaha :):). Şakası bir yana katılırsan seni de aramızda görmek güzel olur, yarın başlıyoruz :).

      http://onerimakinesi.blogspot.com.tr/2017/05/sevgili-gulluk-32-30-sarki-meydan-okumasi.html

      Sil
    5. Bir hayli uzun ama eğlenceli :'D Sevdiklerimi cevaplayacağım,sizlere kolay gelsin! xox

      Sil
  2. Satrançtan öğrendim, çok sevdiğim bir söz var, "eğer (maçtan) bir ders çıkarabildiysen, tam olarak kaybetmiş sayılmazsın". Maalesef hayat her zaman hak edeni kazandırmıyor Anıl'cığım, gene şanslısın bence, sınıf arkadaşlarının içinde güçlü bir adalet duygusu varmış ki, kendi çıkarlarına bile yarasa yapılan haksızlığa şaşırarak tepki vermişler. Bu da haksızlık yapıldığını anlayıp görmektir. Asil bir duygu ve davranış bana göre.

    Ben de yoğun bir haftaya giriyorum. İkimize de kolaylıklar gelsin o zaman! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söz,buna benzer bir quote da görmüştüm :') ♥

      Hadi bakalım,umarım her şey ikimiz için de rayında ilerler! ^^

      Sil