28 Mayıs 2017 Pazar

Miskin Bir Hafta ve Planlar ☕


Bu haftanın özeti.


10.Sınıf ile bütün bağlarımı koparmış oldum.(Her sınıfımı dediğimde açıklama yapma gereği duyuyorum,hazırlık da okudum :')) Yazılılar,performanslar hepsi bitti.Üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam.Oh be! Ortalamamı da yükselttim.88.9 Şuan.Geçen döneme ve yıllara göre düşük,90'dan aşağı inmemiştim ama şükür diyorum.İkinci dönem psikolojik olarak zordu,bunu başardığım için bile kendimi tebrik ediyorum.Konu hedefler olunca bende akan sular duruyor.

Klasik, her okulun son haftaları olduğu gibi biz de gün boyu film izleyip lak lak yaparak geçirdik.Tabiki de bazı hocalarımız ders işledi.Neyse dedik,direnelim biticek,vardır onların da bir bildiği..Hatta ben de şöyle bir şey oldu saçma sapan bir test çözme isteği geldi içime.Yazılı haftası ders istemiyorum diye ağlıyodum; okul kapanıyo benim ders çalışasım var,manyaklıkk beleş.

Bu hafta aşırı güzel bir şey olduğğğ.Hanna'nın gönderdiği paket geldi.Doğum günüme özel hazırlamıştı taa 1 ay önce.Cuma günü elime ulaştı.Nasıl mutlu oldum anlatamam,alelacele bir video çekip müko ingilizcemle tişikkir ettim.Bayılıyorum bu kızın sanatsal yönüne,görmeniz lazım; elcağızlarıyla Frida işlemiş benim için.Giyip gezmeye çıkmak için sabırsızlanıyoruuuum '-' Bakalım ben onlara neler göndereceğim,kararsızım..




Ramazan geldiğğ.Dini açıdan sevdiğim insanların salaklıklarını görünce sevemediğim bir ay oluyor.Oruç tutmaya çalışan biri olarak ateistlerin saçma sapan dalgalarından hoşlanmadığım gibi mükemmel müslüman arkadaşların da din polisliği oynamasından nefret ediyorum.

Şu dünyadan tek beklentim kimsenin kimsenin hayatına müdahele etmeden yaşayabilmesi.Bu kadar zor olmamalı.İçen içsin,oruç tutan tutsun..kimin ne yaptığından size ne yahu!? Hayatınız bir başkasının ne yaptığını irdeleyecek kadar minik çaplı olmasın.

nys.

Orlando'yu okumaya başladım.Virgiana Woolf'un kalemine bir kez daha aşık oluyorum.Öyle bir anlatıyor öyle bir yaşattırıyor ki onun kitaplarını okumaya başladığım an fiziksel dünyadan kopuyorum.Ayrıca galiba en sevdiğim kitabı bu olacak.Hakkında yazmak için sabırsızlanıyorum!

Bir de bu hafta boyunca Noragami'nin ikinci sezonu olan Noragami Aragoto'ya başladım.Sekizinci bölümdeyim.Onun dışında bol bol film izledim.Bu açıdan aşırııı verimli bir haftaydı,tatmin olmuş bir şekilde kapatıyorum!

Yaz yaklaştıkça aklımda yapılacak bir ton şey dolaşıyor.Öncelikle SPOR.Dersten bile önce şuan.Bu ayva göbeğini acilen yakmalıyım.Annem yüzmeye gitmemde ısrarcı,hmm okey ama benim fitness merkezi tarzı bir yere gidesim var.Yüzme biraz üşendirici ve kariyer odaklı geliyor nedense.Sabah kalk ıslan,ıslak ıslak geri dön,bacakların kopsun...sanki bir salona gidersem daha hızlı kilo verip vücut yapabilirmişim gibi geliyor.Zaten bir spor dalında iyi yerlere geliyim diye bir iddiam yok,maksat sağlık ve dış görünüş.Buna şimdilik ''bakalım'' diyelim.

İkinci öncelik de DERS.Geçen sene Japoncadan bir arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya gidiyoduk.Benimle yaşıt.Tabi ben rahatım geriden geliyorum derslerim daha lay lay lom.O deli gibi test çözüyodu.Hop Anıl bey siz de geldiniz 10. sınıfa,sizi de görelim şimdi.Ailede popülerim şuan.Sırada benim geleceğimi çizme sorunsalı var.Abim bitti şimdi ben sonra Pınar hanım. 

SEYAHATLER.Bu yaz çok var.Tatile gitme planları yaptık,İzmir'e mutlaka gideceğim bir de memlekete gitmek eklendi.Osmaniye'yi yıllardır görmüyorum.Böyle kendimi bildiğim bir yaşta oraları tekrar görmek çok garip ama hoş olacak.Orada blog yazmak,instagram kurcalamak...zaman aşırı hızlı geçiyor.

Top 3 bu şekilde.Bunlar aksamadan gerçekleşirse yaz benim için bitmiştir zaten.

Görüşürüz!xox







2 yorum:

  1. sakın yaz programında bizim festivali atlama! 3-9 temmuz! her gün gelmek zorunda değilsin elbet :) bir kere izlesen yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evvveeet bir de o var!!! Çok heyecanlıyımmm,nerede yapılacağına göre birden fazla da gelebilirim :'D

      Sil