19 Eylül 2015 Cumartesi

Yeni Evde Günler Nasıl Geçiyor? Günlük Kıvamında #7


Malum yeni eve taşındık.Hala yerleşme telaşlarındayız.Ailecek yorgunuz,sadece yemek yemeye ve tuvalete gitmeye halimiz var resmen.Biraz tez canlı olduğumuzu söyleyebilirim çünkü bir gün içinde her şeyimizi yerleştirdik.Benim odamda şuan bilgisayar masam,yataklarımız ve kitaplık var.Gardolap ve çalışma masam yolda,yollarını gözlüyorum ^^


Odamın boş hali böyle.Tam olarak yerleştirdiğim zaman belki fotoğraflar atabilirim.2 Kişi için gerçekten küçük ilk başta sığamayacağım desem de eşyalar gelince yer olduğunu gördüm.Mutluyum diyebilirim yani,her şey elimin altında.


Eşyalarımız bu şekilde 7. kata çıktı.Gerçekten izlemesi ürkütücüydü.İşçiler alışmış gibiydi,benim bakamadığım manzarada onlar sohbet ederek sigara içerek eşyalarımızı bir bir 4-5 saatte taşıdı,yerleştirdi. 

Oturduğumuz sitenin fotoğrafını çekmek istemedim ama insanlarından  bahsedebilirim.Şanssızlığımıza bizim taşınacağımız zaman asansörler bozuldu ve sürekli 112 basamak inip çıktık.Eee bu kadar kat çıkınca insanlarla da karşılaştık ve bize sadece 1 adam kolay gelsin,hoşgeldiniz dedi.Site yöneticisi bile möl möl baktı.Hele iki tane kadın gözümüzün önünde ''AY BUNLAR KİEEM'' tarzında konuştu.Neyse hiç ağzımı ve insanlığımı bozmayacağım.Tek diyebileceğim insanlığın mayası bozulmuş.

Yine de pozitif ve ön yargısız olmaya çalıcağım.Sonuçta burada uzun günlerimiz geçecek.

Geçen gün annemle alışverişe gittik ve Türkçe dergisi olduğunu arkadaşımdan öğrendiğim Men's Health dergisini hemen aldım.İlk işim arabada incelemek oldu.


Erkekler için çok faydalı bir dergi fakat henüz yaşım 15 olduğu için benim adıma o kadar aman aman şey yok ama ilerisi için öğrenmem gereken her şey içinde.Tavsiye ediyorum.


Yeni evimizdeki ilk akşam yemeği tavuk pilav oluyor.Et ürünlerinden ne kadar uzak durmak istesem de evde haftanın 5 günü et,tavuk pişiyor.


Yemekten sonra dergiyi tam olarak okumaya başladım.Editör gerçekten iyi iş çıkarıyor.


Geceleride her zamanki gibi anime izliyorum.Lafı geçmişken,animelerle ilgili bir yazı yazacağım haberiniz olsun.Ekrandaki animenin ismi de geçecek :)


Sabahları da böyle geçiyor.Bol bol su içiyorum ve blog okuyorum.

Okuduğum blog: http://nonim.blogspot.com.tr/




Kapanışı taşınacağımız günün sabahında kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmayan bu güzel kedinin fotoğrafıyla yapayım ^^

***

İyi haftasonları!











4 yorum: