7 Ağustos 2016 Pazar

Haftanın Güncesi #29 (Duyguların Sıkışması)


 Güzel şeylerin en kötü alışkanlığı bir anda kötüleşmeleridir.

Yazın en garip haftasını yaşadım ve en en en en yorucu.

Güzel şeylerden mi başlasak yine ilk ,ya da yok ilk kötüler.Çünkü bir an önce uzaklaşsınlar istiyorum zihnimden.

Şöyleki bu haftanın başından beri içimde kötü hisler vardı.Sürekli bir şeyleri kuruntu yapıyordum.Zaten ne olduğu Cuma günü ortaya çıktı.Fazlasıyla özel ve ailevi o yüzden ufak bile olsa bahsetmeyeceğim.

Bu hafta Anılın Eski Arkadaşlarıyla Buluşma Haftası falan olabilir.Görmediğim kimse kalmadı.Hatta biriyle kütüphanede karşılaştım.Adı lazım değil kazık atıp gidenlerden biri.Fakat şunu fark ettim ki normalde umursayıp bakacağım yerde başımı dersimden kaldırmadım.Yüzüne bakma isteği bile gelmedi.Kendimi o an çok olgun hissettim.Gurur duydum.Demek ki kötü şeyler,kötü insanlar unutulabiliyormuş bıraktıkları izler geçebiliyormuş.Çok hoş bunu hissetmek iyi ki görmüşün o'nu!

Hani eski arkadaşlarımla falan görüştüm ya çok değişik hissettim.Sanki eskiye dönüyormuşum gibi.Bunu Melike ve Şevvalle paylaştım.Canlarım çok güzel şeyler söylediler.Çok değerliler benim için ya- burdan da duysunlar dedim iyi ki böyle güzel dostlarım var :')

Üsttekiler pek de kötü şeyler değildi aslında 4. paragraf hariç ki o da en berbat canımı sıkan şeydi.Hala da sıkıyor.Kafamı her şeye ölesiye takan ben onu nasıl çözeceğim bilmiyorum.Elimde olsa da anlatabilsem size ama fazlasıyla özel.Tüh.

Güzel şeylere geçelim mi?

Aslına bakarsanız bu hafta ilk güzel şeyler olmuştu.

Japoncada baya bir ilerledik,yüzmeye düzenli gittim,dersleri aksatmadım.Klasik sevindiğim şeyler.Fakat sonrasında yukardaki can sıkıcı şeyler gerçekleşti.

Girişte de dediğim gibi güzel giden şeyler her zaman kötüleşir.Aslında hayat böyle.Bir ara demiştim belki hatırlarsınız,yüzde yüz mutlu veya yüzde yüz mutsuz olamayız.İç içelerdir.Kendime diyorum şimdi bu sözü.Güzel şeyler de olacak,kötü şeyler de.Kötü geçen bir dönem hayatımı kapsayamaz,buna izin veremem.

Sıla ve Eceyle de dertleştim.Dostlarımın güzelliği hep zor zamanlarımda belli oluyor ve bu o kadar tatmin edici ki kelimelerle anlatamam.

Sıla şöyle bir söz söyledi ''Son güzel değilse bir şeyler bitmemiş demektir.'' Ne kadar motive edici değil mi? Kötü şeyler son olamaz,güzellikler son olur.O yüzden güzellik için beklemek,çabalamak lazım.

Bu sözle hafif umutlanmışken birkaç tatlı şeyden daha bahsedeyim.

İngilizce bloğumda yazmaya başladım.Valla keyfime göre giderim diye düşünüyorum bu blog kadar önemser miyim bilmem.İlk yazımı okumak isteyenler: tık

Bir de bu hafta Haktanın önermesiyle çok güzel bir diziyi izledim adını kesinlikle duymuşsunuzdur ''Stranger Things'' kesinlikle ama kesinlikle izlemelisiniz.

Bu hafta bittiği için çok mutluyum.Umarım bunun benzerleri bir daha gelmez.

Sevgiyle,huzurla,mutlulukla kalın;bu olgularınıza sahip çıkın xoxox




Manidar.


12 yorum:

  1. Anıl'cım canını sıkan o özel şey herneyse üstünden kayıp gitmesini dilerim.
    Ve sana katılmadığım bir yeri var yazının: güzel giden şeyler her zaman kötüleşmez. Bazen inişleri olur hayatın ama genelde güzel bir hayatın olduğunu düşünüyorum. Elindekilerin değerini bil. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Küçük Joe teşekkür ederim.İniş çıkışları kötüleşmek olarak değerlendirdim aslında çok sert olmuş olabilir :D Katılıyorum,kucak dolusu sevgi xoxoxox

      Sil
    2. İkinizin diyaloğunu çok seviyorum

      Sil
    3. Ay şahanesiniz ben de ikinizi çok çok seviyorum. <3 <3 <3

      Sil
    4. Sevgi fışkırması ^^ <3<3<3<3<3

      Sil
    5. Çılgınlar :))))) <3 <3 <3

      Sil
  2. Darısı youtube'a efenim <3

    YanıtlaSil