2 Nisan 2017 Pazar

Narcos - Dizi ⚔



Sıcağı sıcağına yazıyorum,içimde kalırdı.

Imdb: tık

Bir aydır bu dizinin iki sezonunu bitirmeye çalışıyorum.An itibari ile de bitti..Bağımlısı oldum desem abartmış olmam.Kuzenimin önerisiyle başlamıştım.İzlediğime Pişman olmadığım bir Neftlix yapımı daha olmuş oldu.

Konu Pablo Escobar'ın benzersiz yaşamı.Amerikalı bir ajanın seslendirmesiyle anlatılıyor ve kurguyla gerçek iç içe geçmiş şekilde.Birinci sezonda Pablo hayranı oluyorsunuz.Her ne kadar yasa dışı tonca iş yapsa da ailesinin yanında oluşu,kendi adaletini sağlama isteği ve Amerika'ya olan öfkesi insana samimi geliyor.İkinci sezonda ise işler biraz kötüleşiyor.Pablo'dan nefret edeceğiniz olaylar yaşanıyor.

Ben nedense hep Pablo ve ailesinin tarafını tuttum.Özellikle ailesinin,karısı Tata'nın,ne olursa olsun onun yanında güçlü durmaya çalışması ailenin ne kadar önemli ve güzel bir şey olduğunu hatırlattı.İzlerken kalbime dokundu.Tabi yaptığı kötü işleri asla ve asla desteklemiyorum,dizi boyunca en ağır cezaları hak ettiğini düşündüm.

Amerika'nın yine her işte burnunun olmaması şaşırtıcı değil.Fakat bu sefer haklı noktaları var.Çünkü bugünkü uyuşturucu mekanı Miami'yi Miami yapan Escobar.Küçük çaplı işlerle uyuşturucu kaçakçılığı yaparken kokakini üretip Amerika'ya teslimatlar yapmaya başlıyor.Zengin olunca ve bu zenginliğini halkının yoksullarıyla paylaşınca Robin Hood takma adını da kazanıyor.

Film belgesel niteliğinde olmasının yanı sıra oyunculuklar DEHŞET İYİ.Özellikle baş roldeki adamın gerçek halini aşırı merak etmeme rağmen büyüsü bozulmasın diye diziyi bitirene kadar bekledim.Siz de öyle yapın.Pablo'nun sonunun ne olduğunu bilseniz bile spoiler yemeden,oyuncuların gerçek hallerine bakmadan izleyin.Eminim ki bayılacaksınız.

Dipnot geçmem gerekirse dizide çok fazla küfür ve kan var.Rahatsız oluyorsanız geçmeniz gereken birçok kısım karşınıza çıkabilir.

Keyifli seyirler.

3 yorum:

  1. Çok duydum adını ve methini ama ben almayayım, kalsın. Uyuşturucu olan yerde illa ki şiddet vardır, zaten sen de çok fazla kan ve küfür var diyorsun. Benim yüreğim artık kaldırmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Evet,içeriğini belirttiğim iyi olmuş :) Olsundu başka önerilere ^^

      Sil