9 Temmuz 2017 Pazar

Küçük Joe ile Buluşma 🌜 ve Yoğun Bir Hafta ☕


Evet...bu yaşandı!



''Blogspot'a'' dedik!


iyi geceler küçük joe: tık

Hafta çok yoğun geçti.Yüzmeye iki gün gidebilmeme rağmen her gün saat 10'da uyanmak uyku düzenimi altüst etti.Alerjim gözlerime geldi sürekli kanlanıp duruyor.Hatta bu sabah uyandığımda gözümü açamadım acıdan..buna çare bulmam lazım.Çay pansumanları da yeterli gelmiyor artık.Her neyse ders çalışmak da iyi gitti.Konu tekrarı yapmayı beceremedim yine ve yine.Bu güzel güneşli havalarda çalışma masasında konu tekrarı yapmak..ıyyy.Test çözdüm,bozmadım,gururluyum.

Küçük joe, iki ay önce kadar Çanakkale planlarından bahsettiğinde çok heyecanlamıştım.İnanmıyorum dedim, yoksa geliyormuğğ! Sonra koro seçmelerine girdi, önce yedek oldu galiba sonra hop seçildi!!! İlk duyduğumda hem çok mutlu oldum hem de heyecanlandım.Daha önce en yakın arkadaşlarımı sanaldan edinmiş sonra da gerçekte buluşmuş biri olarak tecrübeliydim.Fakat k.joe ile buluşmak daha farklı olacaktı.Çünkü ikimiz de birbirimizin yazılarını kaçırmadan okuyan,yorumlaşan iki insanız.Neredeyse çoğu görüşümüzü ve iç dünyamızı biliyoruz.Böyle bir insanla buluşmak çok daha özel ve heyecanlı değil mi?? öyleydi!

Salı günü koroların sokak konseri vardı.Kordonda basket sahasında gerçekleşti.Her zaman oturup bir şeyler izlediğim,zaman geçirdiğim yerde bu sefer küçük joe'yu izleyecektim..ilk görüşmemiz konserden önce gerçekleşti.Karanlıktı, yüzünü pek görememe rağmen heyecandan ölecektim.Annemin yanımda olması mükemmel oldu çünkü ben pek konuşamadım.Bakakaldım.İkimiz de şapşal şapşal sırıttık.Sonra annem ''çok pozitif elektrik aldım'' diye mesaj attı bana.Daha bi mutlu oldum.

Koro konserleri de muazzamdı.Çeşitli korolar,her yaştan insan çıkıp farklı tonlardan muhteşem ezgiler oluşturdu.Maalesef joe'nun korosu en sona kaldı.Popom uyuştu tabi ama kalkarsam yerim kapılacağından inat ettim oturdum...o sahneye çıkarken heyecanlandım,o gün yalnız olmadığı için sevindim ayrıca onun adına gururlandım!!

Cuma günü de bir şeyler içmek için kararlaştırdık.Tek boş günleri oymuş,programları çok yoğundu.Bu sefer daha az heyecanlıydım çünkü beklediğimden çok daha iyi biriyle karşılaştığımdan kendimi rahat hissediyordum.

Birer limonata içtikten sonra Özgürlük Parkına çıktık,küçük çaplı bir piknik yaptık.Her şeyden konuştuk.İşler,hayat,blog alemi,bloggerlar,hayaller,planlar,ilişkiler,Çanakkale,İstanbul,ülkede olan olaylar,geçmiş gelecek...kahveyi de andık <3 bla bla bla xo Utangaç olmayı beklerken gezeve olduverdim.Anlattıkça anlatasım geldi.

Küçük joe her şeyden önce çok kibar ve duygusal biri.Konuşurken telefonuna bakacağında bile ''özür dilerim bir saniye'' dedi.Ne kadar küçük ama özel bir hareket.Doğaldı,belki bloğuna yansımasa da komikti,bol bol güldük..Hayattaki kelebek etkisi bir kez daha isabetli oldu.Onun bloğunu keşfettim,yazılarını okudum,yorum attım,o benim bloğa geldi ve bir nevi blog arkadaşı olduk.Çanakkale için koro seçmelerine girdi,çok çalıştı ve kazandı.Ve sonunda da buluştuk! Asla unutmayacağım bir gün oldu.Her şeyiyle çook güzeldi.İyi ki tanımışım seni iyi kiii!

P.S: O fransız deyimli sözü hayatımla boyunca unutmayacağım,tekrar teşekkür ederim.

P.S.S: Bahsettiği kadar diyet yapmaya ihtiyacı yok ve çoook daha genç görünüyor!

P.S.S.S: Tekrar bekleriiiim 🌈


Korolarının da simgesi olan kargalar parkta etrafımızı sardı.Evet biz iki dramasever hemen anlamlar yükledik ve fotoğraf çektik.Orada olmalarının başka bir sebebi olamazdııı!






4 yorum:

  1. Böyle blogger buluşmalarını okuyunca çok mutlu oluyorum, niye bilmem :). Sizinki de güzel geçmiş mutlu oldum, ikinizi de severek takip ediyorum :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim adımıza mutlu olman ne kadar güzel :') Teşekkür ederimm ♥

      Sil
  2. Yaaaaa.. Amaa yaaaaa. Hoffff!!!
    Kıskanmak ve sevinmek arasında gittim geldim şuan.
    Üçlü buluşmaya bir imkan olmalı :/

    Seviyorum siziii!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah kahveğğğ sen de olmalıydın :'( İmkansız değil elbet olacak!!

      Ben de,Biz de seni çooooook seviyoruuuz ♥

      Sil