1 Ocak 2016 Cuma

2016'nın ilk Günü Raporu!


 Evet yılın ilk gününü kaydetmek istedim.Senenin sonunda veya ortalarında başında neler yaptığıma bakmak eğlenceli olur diye düşündüm ^^

2016'da dinlediğim ilk şarkı:


Klibiyle ve şarkı sözleriyle kalbime dokunan bir şarkı.İlk çıktığı anlardan sonra dinlememiştim,bu aralar bağımlısıyım.

Dün akşam çok sıradan geçti.Tek fark abimin arkadaşı da bizlerleydi.Annemin hazırladığı lezletli yemekleri yiyip salona geçtik.Sohbet ettik,gülüştük minik tartışmalar yaptık.Sonra benim isteğimle babam arkadaşından okey aldı ve babam-ben abim-arkadaşı oynadık (kendilerine oda 504 diyorlar,yurt numaraları^^) oda 504'e yenildik..Kabul ediyorum benim suçumdu;okey atmasaydım alırdık ama.

Bu sabah kahvaltı yapmak için Adres Cafe'ye gittik.Açlıktan öldüğüm için ne bulduysam yedim,şuan tıka basa doluyum.Eve gelir gelmez kardeşim için pony filmi çektik.Bir youtube hesabı var oraya ponylerle oynadığı oyunları atıyoruz.Bu yeni bir akım ve onu kıramadığımdan atıyorum.Merak edenler varsa: kanalın için tık videolar gayet amatör ve basit ama önemli olan onun eğleniyor olması.

İşte şimdi de blog yazmaya oturdum.Bugün kimya çalışmam gerekiyor.Yazılılar bitmiş değil maalesef hatta en korktuğum geliyor COĞRAFYA.

Yılın ilk raporu böyle

-Anıl Ateş bildirdi.




6 yorum:

  1. Anıl kardeşin de mi var ağabey'inden başka? Ben seni ilk başta tek çocuk sandım, sonra en küçük sandım, ağabeyinden bahsedince.
    Ne kadar güzel, kardeşin için video çekmen! Ve şimdilerde çocuk olmak ne kadar farklı benim çocukluğuma kıyasla, oysa o kadar uzun bir süre geçmedi. Kendi kanalı var demek. Vay vay vay. Merak ettim şu pony oyununu bir girip bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha evet ben evin ortancasıyım 3 kardeşiz ^^
      Çok seviyor ponyleri.Emin olun bizim zamanımızdan da çok farklılar ben bir kutu oyuncağımla kaç yıl geçirdim bizimki şimdi haftalık oyuncak değiştiriyor babam da kızı diye kıyamıyor tabi :D Onun ısrarı ve merakıyla açtım okuma yazmayı sökünce ipler senin elinde sen çek yükle videolarını diyeceğim zaten seviyor bu işi :))
      Onu çok mutlu etmiş olursunuz sürekli ''Benim ne zaman çok izleyicim olacak?'' diyor :D

      Sil
  2. Baktım! Biraz yüklemede sorun yaşadım başta takıldı ben de ileri aldım bir yerden sonra takılmalar kesildi. Çocukluğuma geri dönmüş gibi oldum. Çünkü teknolojiyi çıkartırsan aradan çocuklar oyuncaklarla aynı şekilde oynuyor. Ama bunu paylaşabilmek muhteşem bir deneyim. Çok kıskandım kardeşini. :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha,sizin zamanınızda da böyle ponyler var mıydı? bizim çocukluğumuzda kızlar genelde barbielerle oynardı erkekler arabalarla böyle hani çekip bırakınca uçan bense legoları ve hayvan figürlerini severdim :D

      Sil
  3. Hayır ponyler yoktu ama oyuncakları konuşturmak vardı, bir de simli olan herşey altın değerindeydi. Çocukların altını=sim.
    Ben barbie'lere yetişemedim. O zaman sadece Avrupa'da satılırdı. Türkiye'de hiç olmazdı. Sadece Avrupa'dan gelen biri hediye getirirse bir tane Barbie'n olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya o zamanlar ne güzelmiş her şey doğal sade çocukların en değerli şeyi bir sim ki şuanda her yerde var :D

      Sil