10 Ocak 2016 Pazar

Haftanın Güncesi #2 (Kitap Yazmak?)


 Bu haftanın adını ''Ağır bir ergenin duygu değişimleri'' koyuyorum.

Bu hafta bir üzgündüm bir mutlu bir ürkektim bir cesur.Ne olduğunu neye uğradığımı anlamadım.Size bir sır vereyim mi?İnsan kalabalığını sevmiyordum zaten ama artık toplum içinde olmayı da sevmiyorum.

Psikolojik bir rahatsızlık olduğuna henüz inanmıyorum ama bildiğiniz sevmiyorum işte.Konuşmayı,bir şeyleri savunmayı seven biri için kötü bir şey olabilir bu.Yürürken herkes bana bakıyormuş hissine kapılıyorum veya tek başıma rahat davranamıyorum.Ergenlik midir nedir çözemedim;umarım öyledir.

Önceki yazıda bahsettiğim sürprizi duymya hazır mısınız!? SÖYLÜYORUM

Tekrar kitap yazmaya başlayacağım.Wattpad'de bir hikayem vardı adı Huldufolk ondan önce de amatör denemeler yaptım ama hiçbiri bana istediğim şeyi vermedi,beni yansıtmadı.Çünkü yaşım o zamanlar daha küçük olduğu için çabuk değişiyordum.Artık karakterimin tamamlandığını hissediyorum.Zevklerim,hayat görüşüm oturdu.Eee artık kendi sahalarıma geri dönebilirim.Kitabımı Wattpadd üzerinden yazmayacağım.Çok fazla edebi değeri olmayan eserlerin ünlendiği hoş olmayan bir ortam benim gözümde artık.

Bir deftere yazmaya başlayacağım daha sonra bölüm bölüm bilgiyasarıma geçireceğim,tabiki sizi de merakta bırakmamak için bazı alıntılar yapacağım.

KONUSUNU MERAK EDİYORSUNUZ ^^

Konusunu belirledim bunun hakkında başka bir yazı yazacağım ilk önce karakter isimlerini oluşturmam lazım.Basit bir kitap olsun istemiyorum 3 deneme sonra iyi bir iş olmasını diliyorum.

Bana şans dileyin ve dua edin;bu işin altından kalkmak istiyorum!

Bu haftanın ders çalışma fotoğrafları:




5 yorum:

  1. İnsanların aslında ne kadar boş ve tiksinç olduklarını fark etmek ergenlikten çok büyümek bana göre. Yalnızlık daha iyi, yalnız olmak rahatlatıcı. İç sesini dinleme arzusu belki de. Yazdıklarını okumayı isterim. Bir süredir senden günce tarzında değil de daha "edebi" şeyler duymak istiyordum. Şimdi her şey daha güzel oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de öyledir tam adını koymam için bir tık daha ''büyümem'' lazım.Yalnızlığın ne demek olduğunu çocukluğumdan beri çok iyi bilirim.Artıları olduğu gibi benden aldıkları da var.''Haftanın Güncesi'' başlığında günlük yazmaya başlamamın da sebebi daha edebi konulara değinmek istememdi.Beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. çok güzel bir süpriz,alıntıları sabırsızlıkla bekleyeceğimmmmmm :) :) :)

    YanıtlaSil
  3. Anıl!!!! Kitap yazmak istediğini neden söylemedin bu saate kadar? Çok heyecanlandım!!!! Sana yürekten başarılar dilerim. Wattpad hakkında düşündüklerini bilmek de iyi geldi. Yeni kitap çıkaran bir arkadaşımdan bahsetmiştim blogumda, yayıncısı ona wattpad i tavsiye etmiş. Hatta ben de girsem mi o olaya dedim. Ama izlenimim senin dediklerinle örtüşüyor.

    Bu arada sen Çince mi öğreniyorsun? Kavanozların birinde sanki Çince karakterler gördüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonca ^^

      Yazamadım kitap.Çocuksu olsun istemiyorum ve hak yemek de.O kadar çok sanatçı ruhlu insan yazıyor ki onlar kadar iyi olduğumu hissetmeden başlamak istemiyorum.İlk çok okuyacağım sonra yazacağım ve ''EMİNİM'' diyeceğim.İşte o zaman sizin haberiniz olacak,kesinlikle!^^
      Wattpad sizin için basit bir ortam bence orası yazarların değil ''ticaretin'' yeri genele bakarsak :)

      Sil