15 Nisan 2016 Cuma

Challange-Olmazsa Olamadıklarım #4


Aslında bu tip soruları sevmiyorum.Çünkü yaşım dolayısıyla sürekli ölümü veya olmamazlığı düşünerek yaşayan biri değilim.Sadece bu dünyadaki görevimi yerine getirip ölüm zamanımda da gitmeyi planlıyorum.En güzeli;düşünmek kuruntu yapmak deli saçması.

Annem beni bulunduğum dünyaya en çok bağlayan şey.Tam tabiriyle bir ''ana kuzusu''yum.Annemsiz bir şeyi yaptığımı,bir sevinci yaşadığımı hayal edemiyorum;etmiyorum.Allah annem ve diğer bütün annelere up uzuuun ömürler versin.Keşke onlar ölümsüz olsa,bunu hak ediyorlar.

Bir de dostlarım tabi ki.Daha önce hiç birini kaybetmek nedir tatmadım,inşallah tatmam da.Hepsinden önce kanatlanmak istiyorum.

Fark ettim de ben bu olmama durumunu biraz ''ölüm'' algıladım galiba.Duygusal bir ergen olmak bunu gerektirir,görev başarılı.

Olmazsa yarım kalacağım şey ise yazmak galiba.Herhangi bir şey yazmak,defter karalamak vs.Düşüncemi beynimde tutmaktan çok aktarmayı kafamdan boşaltmayı seviyorum.O orda durursa şişer şişer patlarım.Ruhum hep bir yarım kalır.

Diğer şeyler ise ıvır zıvırlar,şarkılar,kitaplar,bloglarım vs. vs. 

Kısacası benim hayatım içinde bulunan canlı cansız her şey aslında benimle özleşen şeyler.İçlerinde bir fazlalık yok.Biri olmazsa eksik kalırım :')




8 yorum:

  1. Hiçbiri eksilmesin diliyorum o zaman... -_-

    YanıtlaSil
  2. ıvır zıvır bloglar vs vs, ay sen bize ıvır zıvır dedin! allah seni ne etmesin çocuk :)

    öpmeli sarılmalı muck yolluyorum. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ıvır zıvırdan kastım KIRTASİYE EŞYALARI Sonik Hanımcığım ^^

      <3<3<3

      Sil
    2. Orada vs. vs.den de amacım önemsemediğimi göstermek değil,gerçekten bloglarımı çooook seviyorum sizi de önemsiyorum ama lafı uzatmak istemedim :DDDDd

      Sil
  3. Sen yaşlardayken hayatta olmazsa olmazım çok saçmaydı. Kot pantolonum falan derdim galiba. Ben biraz odunsuymuşum sanırım.

    YanıtlaSil