30 Mayıs 2016 Pazartesi

Haftanın Güncesi #19 (Kusma Hissi)


Yazamıyorum 2 haftadır yoğunluktan.Klasik;sınavlar,projeler,performanslar klasik okul cart curtları.Gına geldi cidden birazcık daha bir şeylerden sınanırsam kusaciğiiimmm..

Güzel haberle açılışı yapayım.Japonca kursu bitti artık A1 seviyesinde Japonca bilen bir çocuğum!Tek eksiğim şuan belgem.Kurs yeri biraz geciktirdi bastırmayı.Haftaiçi bir gün toplaşıp veda yapacağız.Gerçi ramazandan sonra da A2 başlayacağız.Hocamız eğer katılım olmazsa o kurs yürümez dedi..huh,umarım herkes ben de dahil olmak üzere devamsızlık yapmadan gelir.Yaz için en heycanlandığım şeylerden biri çünkü artık gerçek günlük konuşmayı öğreneceğiz.

Başka güzel haber var mı bakalım..ha var!Özden Cerrahoğluna sevgimi bilmeyen kalmamıştır.İşte yine çok anlık ama kocaman bir mutluluğum oldu.Yorumlar kısmında birisi bana ona güzel şeyler yazdım diye ''ergen'' dedi.Öyle insanlara cevap vermezsem duramam yardırdım cevapları o an Özden görmüş ve benden bahsederek çok güzel şeyler yazdı.Ağzım kulaklarıma vardı,çığlık attım.Karşılıksız sevdiğim insanlar var o da bunlardan biri.

Cumartesi liselerarası müzik yarışmasına gittik Çanakkalede yapılan.Çok eğlendik,bizim okulumuz da vardı.Nedense müzik icraa eden insanları dinlerken aklıma sürekli hayallerim ve gerçekleştirmek istediğim şeyler geliyor.Hem eşlik ettim hem hayal kurdum.En güzeli de ortam o kadar gürültülüydü benim iğrenç sesim fısıltı gibi çıktı!

Yaz için planlar yapmaya başladım bile.Şu en zor geçen yazılı dönemimde tek motivasyonum.Fakat aklımda milyonlarca şey var fakat tekrar biliyorum ki sadece bir kısmı gerçekleşecek.Realist olmaya ihtiyacım var bu aralar hem de uzunca bir süre.

Sizi bilmem ama ben ne istersem geç oluyor ya.Hatta baya gerçek bakan bir falcı yakınımız da demişti.Bu aslında biraz garip mesela istemediğim,beklemediğim şeyler çok erken oluyor beklesem çok geç.Örneğin o gün Özdenden mesaj istesem asla ama asla gerçekleşmezdi.Düşünmeden otururken pat benden bahsetti.Bunun bir ismi var mıdır ki?Kader?Kısmet?ne biliyim öyle şeyler falan...

Gece oldu ya benim zihnim kabuk değiştiriyor.Yenilenmesi başlamışken dersime döneyim.Daha atlatmam gereken bir matematik sınavı var.Yazsam da süslü cümleler kursam da dünyanın en monoton ve basit yaşamına sahip insanıyım...

Şuan bu yazıyı okuyan herkese İyi Geceler xoxox






5 yorum:

  1. Anıl senin kardeşinin pony'leri ve kanalı vardı ya. O, pony çeviride karşıma çıktı, yayıncım benle yaşıt olduğu için bilmiyordu ne olduğunu, bir tane pony videosu bulup gönderdim ona. Şoka girdi. :D
    İmla yanışımız varsa lütfen düzelt, ben en yakın imla olarak böyle yazdım.
    Ya nereden nereye değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha nasıl da işe yaramış bakın!^^ Sevindim.Hayır hayır doğru midilli demek zaten İngilizce biliyorsunuzdur :) Eskiden çocuklar insana benzer oyuncaklarla oynarlardı şimdi de midilliler,köpekler,kediler meşhur :D

      Sil
    2. Hah midilli bravo, ama çocuklar onunla pony diye oynuyor kimse midilli demiyor. Valla inanılmaz işe yaradı, çünkü bilmesem yatağının altında midillinin ne işi var diyeceğim, belki oyuncak olduğunu kendimi zorlayarak tahmin edeceğim ama gene olmayacak.

      Sil
    3. Amerikan oyunları bunlar hep ^^

      Sil
    4. ahahhahaha ilahi Anıl!!!!!

      Sil