17 Eylül 2016 Cumartesi

Çalışma Masası Güncellemesi



     Yaz biterken yapılacak son bir işim kalmıştı:

  • ÇALIŞMA MASASINI DÜZENLE
ve ve kapanışı da böylece bu işi de hallederek yapmış oldum.Görüşürüz,nasıl geçtiğini asla anlayamadığım,dinlendim mi bilemediğim telaşlı yaz.Hoş geldin yeni mükemmel geçeceğine emin olduğun okul yılı(!)


Bilgisayarı sonunda önceki gibi diğer masaya kaldırdım.Oh be genişledi baya sanki..hatta bu haliyle bile gözüme boş geliyor.Daha panoya girişmedim o yüzden çer çöp her şey asılı.


Şu kuş tüyünü yazın ortalarında eve gelirken bulmuştum ve içtiğim kahve kutusunun içine koyasım geldi.Fark ettiğiniz üzere gözüme estetik gelen her şey benim için çöp değil.

Ikeadan aldığım kalemlikler,sizce de diğerlerinden daha güzel olmamış mı O.o

Evet yine bir kahve kutusu,sadece tükenmez kalemleri koyuyorum.Kendileri bir yıldır bana yoldaşlık yapıyor.



Masanın en huzur verici kısmı.


Bu kavanozları atasım var ya da pencere kenarına mumluk yapacağım.Fakat böyle gözüme çarptıkça dil çalışasım geliyor.Belki kışın motive eder diye şimdilik dursun dedim.


Üsteki bölmelerden birini kendimce düzenledim.Diğeri boş.Fark ettim ki gerçekten ihtiyacımdan fazla notluğa sahibim,yazılı haftası yenilerini almak yerine elimdekileri kullanacağım.UMARIM!


Eski ajandalar,anı defterim,notluklar,özet defterleri...karışık bir çekmece.


Dil ile ilgili kullandığım sözlükleri atmaya kıyamıyorum.Aldıkça birikti,ben de bu çekmecede saklıyorum.Ayrıca özel günlerin faturası,doğum günümde gelen notlar ve ilk yoga yapmaya başladığımda kullandığım minik defter de var :')

-Huh yazarken bile üzerimden yük kalkmış gibi hissettim.-

Benden bu kadar,herkese bu Pazartesi için pozitifliğin doruklarında enerjiler xoxoxox     







10 yorum:

  1. Çalışma ortamına bayılıyorum. Tüm bunların içinde kuş tüyüne takıldım :) Son aylarda gözüme çarptı ve o an bununla ilgili bir blog postu yazayım dedim ve unuttum. Kalabalık bir belediye otobüsünde gidiyordum, sırt çantalı, sert görünümlü bir adam yerden eğilip her nasılsa otobüse girmiş bir kuş tüyünü aldı yerden. Sonra onu eliyle temizleyip özenle çantasına koydu. Bundan bir kaç ay sonra, yolda gidiyordum, ters yönde gelen iki kadın vardı kaldırımda, biri birden bir çığlık atıp yerden kuş tüyünü aldı. Sonra benim gülümsediğimi gördüler ve açıklama yapmak zorunda hissettiler, kuş tüylerini topluyorlarmış. Şimdi de sen... :) Ne kadar meraklısı varmış şu kuş tüyünün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim o tüy alma olayı küçüklükten geliyor.Benden 2-3 yaş büyük bir çocuk bir keresinde kuş tüyleri hakkında ''SAKIN HA ALMAYIN KUŞLAR SİZİ TAKİP EDER,ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIR.'' demişti.O günden sonra karşıma bir tane kuş tüyü çıktı.İlk çocuğun dedikleri aklıma geldi ama umursamadım gerçekten böyle bembeyaz tertemiz gözüken bir tüydü.Umursamadım aldım.Odamda bir yere astım.İşte o günden beri nedense hala çekinerek almama rağmen hayatıma olumlu şeyler kattığına,katacağına inanıyorum.Garip bir çocukluk kalıntısı bendeki :'D

      Teşekkür ederim ^^

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Anıl hemen minik bir es ve kusurumu mazur gör yorumunu bir durum yaptım. Ama ne yaptım bende tam bilmiyorum :) Bunu demeliyim. İkincisi okul dönemi hayırlı olsun çalışma masan muhteşem ve sen yoğa mı yapıyorsun diye abuk bir soru sormalıyım. Deneyen biri olarak bir türlü özünü kavrayamadım... Bu arada Bunlardan başla birilerine sözlüklerden Sloganın bu olsun seninde

    YanıtlaSil
  3. Neyi mazur göreceğimi anlamadım,hangi yorumumu ve ne durumu :'DD

    Çok teşekkür ederiiiim ♥

    Evet bir,bir buçuk yıldır yoga yapıyorum.Gerçi bu aralar fazlasıyla ara verdim.Aslında yoga bence herkese iyi gelecek diye bir kural yok.Fakat bir kez daha denemekten zarar gelmez.Bu sefer zihninizi tamamen boşaltarak,hareketlerin özüne inmeye çalışarak yapmaya çalışın.Mesela yatış pozisyonunda bile kolunuzu farklı bir yere koymanız bütün olayı bozabiliyor.Titiz ve minimum düşünerek çalışın derim.

    Olabilir güzel bir şeyi fark ettiniz gerçekten :) İlk işim onları ayıklamakla başlamak olacak!^^

    YanıtlaSil
  4. Bana yorum atmışın Sloganım dur Almayla ilgili yoksa ben mi karıştırıyorum. Sen değilmiydin oo
    Ben karıştırdım sanırım. Yazıyı ne yaptığımı bilemedim diyordum. Açıklaması buydu... :)

    Bir türlü olaya vakıf olamadım. Yoga pilates yaptım ikisi bir arada o zevkli geldi ama sadece yoğada bu olmuyor maalesef bende meditasyon, plates duruşlar tümünü deneyimledim aslında en bana yatkın plates gibime geldi.
    Sözlükler kısmında ise ihtiyacı olana verirsin demek istemiştim ama kendi yazdığımı ben bile anlamadım. Kii sen anlamışın lafın ortasından girme gibi bir huyum var sanki karşımdaki tüm düşüncelerimi biliyormuş veya uzun yıllar arkadaşım beni çözmüş gibi davranıyorum bazen :)))
    Sesli güldüm kendime

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet ben yorum atmıştım.Sorun değil :D

      Siz en iyisi bildiğiniz,sevdiğiniz yoldan gidin!^^

      Tam da lafın üstüne geldi daha yarım saat önce odadaki çer çöp ve varsa ayıkladım sözlüklerden kullanmadıklarımı da küçük kız kardeşime verdim böylelikle Dur Alma'yı gerçekleştirmiş olduk :)

      Ahahaha problem yok böyle de anlaşırız :'DDDD

      Sil
    2. Tebrik ederim o zaman seni alkışlıyorum. Böyle güzel bir geriye dönüşüm yaptığın için Bir adım bile farkındalık için yeterli...
      Anlamana sevindim Bu huyum yüzünden çok kişi kızıyor çünkü ve haklılar :(

      Sil
  5. Düzenin çok hoş... Alışıldık değil belki birazda bundan;-))) Başarılar dilerim sana...

    YanıtlaSil