25 Ocak 2017 Çarşamba

Gidiyorum Bu Memleketten #17Çelınç (9) ✈️


Başlıkta Seda Sayan'ın atarlı bir lafından alıntı yaptım ♥

9.soru: Göç etmek zorunda kalsan yaşamak için seçeceğin ülke?


Aslında bunu hiç istemem.Hani seyehat falan olur ama kendi ülkemden ayrılıp zorla başka bir yere gitmek zoruma giderdi.Eğer bir gün zorunda kalırsam ve seçenek hakkım olursa İngiltere'den yana kullanırdım.Özellikle Londra için.Aslında ilk önce Japonya'yı düşündüm ama Japonyada isterseniz son seviye diliniz olsun kaliteli  iş bulmak vs. bir yabancı için oldukça zor.Londra'da Japonca bilgimi de kullanabileceğim farklı alanlar olabilir.Hem de İngiltere halkının nazik oluşunu çokça duyuyorum.Nazik insanları görmeye ihtiyacım var,bolca.Bir de Londra kozmopolotik bir şehir.Her ırktan cinsten insan var.Kimseye farklı gözükmeden hayatın akışında,insana değer verilen bir yerde hayatıma öyle böyle devam edebilirdim.


2 yorum:

  1. Gitme!!! :) Gerçi benim açımdan ne fark edecek ki, sanki her gün görüyorum seni :D
    Londra saydığın sebeplerden bir yabancı için, bizim gibi avrupa'nın dibinde yaşamış insanlar için, makul görünüyor, beni şu an sadece havası düşündürüyor. Gerçi kapalı havayı da severim ama biraz güneş de görmeyelim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha sen de gel!!! Kapalı havası bile cazip geliyo bana,bayılırımmm.İşte güneş görmek için de canım isterse falan kazandığım poundlarla Avrupayı gezeceğim, ucuz ucuz Türkiye'ye geleceğim falan.Kıvrak zekam ve mükemmel tercih(!) ^^

      Sil