25 Şubat 2017 Cumartesi

Yorgunluk,Rüyalar ve Birkaç Güncelleme ☕️


Heyo.

Fişek hızıyla geçen bir Cumartesinin bu saatlerinde yazmak üzere oturabildim.

Yüzümü gören cennetlik(!)
Sabah ödüllü (alamıyom) bir deneme sınavı girdim.Tek kelimeyle kötüydü.Matematik özellikle.Eski ve yeni konuların en ücra en ayrıntılı yerlerinden sormuşlar.Çıkınca ''az önce ne yaşadım'' modunda kalıverdim.Azıcık da canımı sıktı,bunu umarak gitmemiştim; neyse.Sonrasında annemle çıkıp test kitabı alışverişi yaptım,manidar :'D

Bir okurum sorunlarımı anlattığım bir yazıdan sonra tekrar psikiyatriste gitmemi çok nazik bir dille önermişti.Hem onun dediğini düşünerek hem de kendi isteğimle tekrar aynı doktorla konuşmaya gittim.Olanlara geçmeden önce şunu söyliyim hastanedeki sekreterlerin çoğu salak.Zevkine gitmediğimiz bir yerde sanki ''ne işin var burada'' bakışları ve tavırlarıyla o kadar sinirimi bozuyorlar ki tartışmanın eşiğinden dönüp duruyorum.Buna da NEYSE.Bu sefer aşırı kısa sürdü sohbetimiz,zaten beni tanımıştı; unutmaması nedense iyi hissettirdi.Detaylar pek yok.Daha da iyiyim,olacağım.

Gece gördüğüm bir rüya aşırı moralimi yükseltti.Hatta iki şey gördüm.Biri dolunay böyle kocaman bir dolunay.O kadar güzel bir anlamı var ki okurken delirdim mutluluktan ''olsun olsun olsun'' dedim.Güzellik,sıkıntıların gidişi ve işlerin düzelişi.Diğeri de buz pateni.Bu da engelleri aşmak anlamına geliyormuş.Tamam dedim,işte siz ihtiyacım olan rüyalardınız,teşekkürler. (AMAN NAZAR DEĞMESİNNN MAVİ BONCUK)

Hanka'dan gelen 3. mektubum moralimi bir hayli yükseltti,bakar mısınız benim için ne kadar uğraşmış; okurken gözlerim doldu:



Ben de bir mektup gönderdikten sonra şu işe level atlatıp paketleşme yapacağız.Aşırı heyecanlıyım,şimdiden ne göndereceğimin planını yapıyorum; dediğine göre o da aynı şekilde.

Haber versem mi bilemedim ama bir şeyler yazmaya başladım.Güzel bir kurguyu yakaladım gibi hissediyorum ama okuyunca çok amatör kokuyor.Yani amatörüm tabi ama çok kötü gibi geliyor.Kendimi iyi hissedecek düzeyde güzel yazamıyorum,bunu yükseltecek zamanım da yok.Bir boşlukta oturup sadece yazdığım şeyi düzeltmeye odaklanmalıyım.Bir kitabın yazarı olmak en büyük hayallerim arasında.Hatta çoğaltılmasını bile geçtim sadece yazıp kendim okusam,sevdiklerimle paylaşsam yeter gibi.

Spor yapmaya başlamak istiyorum.Belim bu aralar dehşet ağrıyor.Hem üşütmekten hem de hareketsizlikten.Kendi vücudumu tanıdım artık.Uzun süre hareketsiz ve monoton kalınca sıkılıyor benim gibi.Oradan buradan rahatsız etmeye başlıyor.

Daha çok test odaklı çalışmaya başlamak istiyorum.Bunun için abimin de gidişiyle (💧) masaüstünü eski yerine kaldırdım,şuanda da pc masasından yazıyorum; eskilerde fotoğrafı vardı.


Hatta pano şuan çok daha düzenli-Telefonumun kamerasından nefret ediyorum.



Her şeyin bizim için daha güzele ve doğruya gitmesi dileğiyle.ÇAV.

6 yorum:

  1. Umarım rüyaların gerçek çıkar, benimki de :). Ben de rüyamda altın bozduruyordum :). Ya mektuptan çıkanların güzelliği bayıldım <3 Çok şanslısın böyle arkadaşın olduğu için :).

    YanıtlaSil
  2. bir şeyler yazmaya başlamana heyecan yaptım. sakın bırakma. hemen değilse de mutlaka yakın bir zamanda su gibi akacaksın bence. sende bu var <3

    mektup arkadaşına ve paylaşımlarınıza biiir..
    odana ikiii..
    bayılıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım dediğin gibi akar ve alır başını gider ^^ Teşekkür ederim-ederizzz ♥♥♥

      Sil
  3. Oooooo Kahve den almışsın diplomayı bakıyorum hayırlı olsun, o da akar diyorsa, akan sular durur bence!!!! :D
    Mektup arkadaşının zevkine ben de bayıldım, hatta İG da gördüm inanamadım. Bir de ilan ı aşk mı gördüm orada kırmızıyla :))))))))))))))) ? Neyse gençlerin işine niye karışıyorsam :D :D :D
    Gerçekten senin öykülerini çok merak ediyorum, ve şaka bir yana, bence mükemmel öyküler çıkar senden. Sevgiler kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci diploma da senden şu an baya gaza gelmiş durumdayım!!!! :'DDDD
      Cıks ''ONLY FRIENDS'' iz biz ^^ !!! Teşekkür ederim,tamamlarsam ilk okutacağım insanlar listesinde ilk 5'tesin,net! ♥

      Sil