24 Nisan 2016 Pazar

Haftanın Güncesi #16 (Challange #12 #13 İçerir)




 Ara karneler de verildiğine göre bu dönemin yarısı bitti.18 Mayıstan sonraki 2 haftadan sonra da bitmiş gibi olacak.Yaz gelsin artık hemen gelsin çabuk gelsin..çok sıkıldım okuldan.Her gün giyinip gitmek işkence gibi geliyor,hele şu güzelim havada.

Bu hafta içi full ödev yetiştirmek ve hazırlamakla geçti.Cuma günü olanın aksine 00:30 gibi bir saatte uyudum.Bu aralar antibiyotik ve alerji ilacımı aynı anda kullanıyorum.Nasıl uyku yapıyor bir bilseniz..fakat çok da iyi hissettim.Cumartesi 11'de kalktım.Kahvaltı yaptım ve bütün gün anime izledim.5-6 saat,abartmıyorum.Çok iyi hissettim kendimi.Final bölümüne gelince iç geçirdim ''GERÇEK DÜNYAYA DÖNMEK ZORUNDA MIYIM?'' hak etmiştim ama bunu  o kadar üzüntü ve çabalamadan sonra.

Bugün çok tatlı bir şey oldu.Hani Özden bana 5 hafta önce instagramda yorum atmıştı ya şimdi de snapchat'den ona attığım güzel mesajlara videolu cevap verdi.Allah kahretsin ki Japoncadaydım ve sesi çok kısıktı.Sadece ''Çok teşekkür ederim çok tatlısın'' tarzı bir şey duydum.Heycandan tekrar oynatmaya da tıklayamadım.Ekran görüntüsü alıp içimden bir çığlık kopardım.


Sağ üste bakın..son 1 saniyede almışım.Yoksa o fırsatım da gidiyordu.Günüm çok durağan ve anlamsız geçerken bu olaydan sonra motive oldum.Şimdi de günlük işlerimi falan bitirip bloğun başına oturdum.

Güzel bir haberim daha var Japonca ile ilgili bu.A2 kursu açılacakmış.Yazın devam edeceğim.İçime su serpildi.A1'de kalmaktan korkuyordum.Sertifika yerine geçen katılım belgesi de alacakmışız.Sevindirici ^^

Challange'da ki 12. soru arabayla ilgili.Hmmm pek cevap veremeyeceğim.Hiç arabam olmadı haliyle.Arabalara da pek ilgim yok ne yalan söylemesi.Fakat eninde sonunda bir ehliyet almam lazım ne kadar ilgisiz olsam da.Bunu erken gerçekleştirmek istiyorum yoksa kendimi tanıyorum sonsuza kadar alamam.

Diğer soru şiirlerle ilgili.Bunda da dürüstüm hiç şiir okumam,çok da duygusuna giremem.Ben denemeleri,düz yazıları vs. seviyorum.Onlardan herkesin aksine daha çok duygu alıyorum.Şiirleri sevmem değil denk gelirsem okurum,duygu alırım ama öyle favorim diyebileceğim yok galiba.Belki de daha tanışacağım zaman gelmemiştir.Bana güze şiirlerden alıntı yaparsınız ufkum açılabilir :)

Çok mutsuzum aslında ya.Hiçbir şey yapasım yok.Sürekli zırlamak da istemiyorum ama öyle.Hep bir şeyler eksik hani bahsetmiştim ya bir yazıda..Motivasyon diyorum değil motiveyimŞükür etme eksikliği diyorum sürekli dua eden biriyim.Maddi şeyler diyorum aç değilim açıkta değilim.

Var sürekli içimde bir hüzün.Sorusunu bile bilmediğim bir sorun.




6 yorum:

  1. Anıl'cım senden en fazla bir iki yaş büyüktüm, bir film izledim. Beni hayatta en çok etkileyen ve şiire başka bir ilgi duymamı sağlamış filmdir. İzlemiş de olabilirsin ben daha önce önermiş de olabilirim, şu an saat çok geç hatırlamıyorum :D Ölü Ozanlar Derneği diyorum. Mutlaka izle. Pür dikkat izle ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adını çok ama çok duydum izlemiş bile olabilirim bilmiyorum.Siz önerdiyseniz tabiki de bakacağım :)

      Sil
    2. Ölü ozanlar Derneği benim için bir köşe. Dönüşüm köşesi. Kutsal film, kutsal kitap.

      Sil
    3. Bu arada Anıl. Aslında o içinde hissettiğin şey olağan bir 'hayata bulaşma' isteği. Rutinden sıkılmış his.

      Sil
    4. vay Dukujum, demek burdan tanışıyormuşuz. Ölü Ozanlar Derneği. Tek geçerim. Hala. Kısa süre önce tekrar izledim, aradan yıllar, hatta ömür geçmiş, Robin Williams göçmüş bu diyarlardan, ve hala yeni şeyler kattı bana.

      Sil
  2. Eee bakalım artık ben de izleyeyim şunu zaman bulunca!^^

    Aynen öyle Dukuju,doğru tespit :&

    YanıtlaSil