19 Mayıs 2016 Perşembe

Hayaller İçin 1 Adım

Baş ağrımla beraber oturdum bloğun başına.

Dün kaç ay sonra abim eve geldi çok mutlu olduk,eve neşe geldi.9. Sınıftan beri yatılı olmasına alıştık fakat ilk kez bu kadar uzun gibi hissetmiştim.Beraber gezdik,bir şeyler içtik bol bol sohbet ettik.Ne kadar farklı karakterler olsak da abimle muhabbet etmeyi seviyorum,gülmeyi de (duygusu gelen kardeş)

Geçen gün bir arkadaşım sınıfta gitar çalıp şarkı söylerken bir şeyi düşündüm.Hayallerim var evet sürekli anlatıyorum sürekli beynimde.Fakat adım atmak için beklediğim şey ne?Yaş mı para mı yetenek mi..hiçbirinin bahane olamayacağını anladım.Cidden bir şeyin hayalini kuruyorsanız beklemeyin,adımı o an atın.Küçüklüğünün bir önemi yok zaten büyük şeylerin hepsi küçük şeylerden doğar.

Ben de o adımı atacağım galiba.Dün eceyle konuştuk böyle 45dk falan.Sadece ona anlattım.Kasıtlı değil o an kafama esti dostuma anlattım.Destek verdi,akıl verdi beni yüreklendirdi açıkçası.Fakat aklımda binlerce soru işareti var.Yine de mutluyum.Çünkü hayalimi gerçekleştirmek için adımımı atacağım öyle ya da böyle.Olmazsa da üzülmeyeceğim,yani umarım.

Bir şeyin hayalini kurdum,denedim ama olmadı.

Bu cümleyi söyleyebilmek bile sadece hayal kurup beklemekten iyidir.

Adım atmak için doğru zamanı beklemeyin.Doğru zamanı kaçırma ihtimaliniz yüksek ama aklınıza koyduğunuz an bir şeylere başlarsınız hayaliniz kaçacak delik bulamaz.

Hadi benden size tatil günü motivasyonu :)




2 yorum:

  1. Bir de şu var: denedim ama birinci denemede olmadı. ;)
    Fakat şu da ihtimal dahilinde: denedim ve beklediğimden de iyi oldu.
    Şahanesin Anıl. Benden otuz yıl öndesin.
    Ama ben de senin gibi yapacağım. Yaşa takılmayacağım.
    Hayat bir gündür. O da bugündür demiş.
    Kocaman sevgiler, hayalin her ne ise yolların açık, şans senden yana olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın küçük joe onu da eklemek lazım hayatta her ihtimal var :) Ne güzel sözler onlar,sizin yaşınızda sizin kadar bilgi birikimli olayım bana yeter xoxox

      KUCAK DOLUSU SEVGİİİİİ!

      Sil