18 Mart 2016 Cuma

Kedi&Köpek Sevgisi-Corci'ye Özlem


Kediye köpeğe ota toza tüye alerjili doğmuş biri olarak bazen sınandığımı hissediyorum.Evimin içinde benim enerjimi yerine getirecek,benim ona ev sahipliği yapabileceğim tatlı bir kedi istiyorum ya da bir köpek.Eskiden bir köpeğimiz vardı adı Corciydi.Pitbul kangal karışımı iri yarı tüysüz kahverengi bir köpekti.Minicik bedenimle koşar sarılır çimlerde kendimi kovalattırırdım.Şimdi olsa yanına yaklaşmaya tırsarım orası ayrı :') 

Apartmanımızın altında besliyorduk.Anamur yazlık bir yer olduğu için birçok kedi köpek vardı.Fakat sorunlu ve pislik insanlar galiba sadece bizim binamızda yaşamış.Bir gece Corciye karşı komşumuz olacak,şüphelenmiştik çünkü adam daha öncede başka hayvanlara saldırıyordu,pislik herif tırmıkla vurmuş.

Hayvancağızın sırt kısmında kocaman yarıklar oluşmuştu,hala içim gidiyor.Babam tedavi ettirdikten sonra eve alamayacağımız için hemen bir iki hafta sonra Adanadaki bir barınağa gönderdi.Giderken naptı biliyor musunuz?Büyük insan gibi ağladı.İçinde bulunduğu arabanın camlarına vurdu.Ah ya şimdi bile düşününce içim parçalanıyor.Ailecek hüngür hüngür ağlamıştık.Acaba affetti mi bizi Corci?Biz sadece onu korumak istemiştik.

Sonra haberlerini aldık ki bir pitbulla evlenmiş ^^  ve 7 tane yavrusu olmuş :D Bu aralar tekrar sahiplenmek istiyorum bir evcil hayvan.Annemlerin başının etini yedim.Onlar da istemiyor değil ama hem alerjimiz hem de bakımından çekiniyorlar.Haksız da değiller sonuçta o da bir can alınıp satılcak heves alınacak bir şey değil.Valla şöyle bir kedim,köpeğim olsa içimdeki sevgi tamamlancakmış gibi hissediyorum.Nerde bir hayvan görsem ''ANNE BAK ANNE BAK'' diyorum çocuk gibi.İstiyorum işte ya hem de çooook :') <3


Gifteki yazıyı anca fark ettim.
''Seni özlüyorum''


Dipnot: Hayvanlar ''alınacak'' bir mal değil ''sahiplenecek'' canlardır.Bu yüzden onları pet shop'lardan almak yerine barınaklardan sahiplenin.

7 yorum:

  1. Ben de kedi hastasıyım, çok severim. Onlar da beni çok sever. Gel gör ki kedi tüyüne fena halde alerjim var. Köpeğin de bakımı zor. Bir de evin içinde galiba istemem. Eskiden isterdim de, büyüyünce fikrim değişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem de sizin gibi düşünüyor o zaman,her türlü hayvanı sever kıyamaz ama evimin içinde olmaz der :/

      Sil
    2. Bizimkiler de aynı öyle derdi. Şimdi onlarla aynı düşünmek çok garip bir his. Çünkü deli gibi isterdim bir evcil hayvanım olmasını. Kedi gene olurdu da, artık neden istenmediğini de bir yandan anlıyorum.

      Sil
  2. istediğin zaman benim tombik kedilerim panda ve tarçını sevmeye gelebilirsin kahveler bizden ^^ tolga abinle tablolardan benimle kıtaplardan konuşabilirsin :) :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe biliyorum tabiki abla gelirim gelmesine de nefes alamam beni ambulansla çıkarırsınız :D Senin de her zaman başımız üstünde yerin var abla annemle kitaplardan babamla spor hakkında konuşabilirsiniz ^^ sizin ev tam bir goals <3

      Sil
  3. ahhh doğru unuttum aman allah korusun sen sağlıklı ol da ben senin yerine sevdim çocukları bu sevgi buketi anıl abinizden di dedim :)))

    YanıtlaSil