11 Mayıs 2016 Çarşamba

Elveda Challange-Blog İsmimin Hikayesi


 Haftanın ortasında arınma diyetim devam ederken challange'ın son günü olduğunu fark ettim.İlk başlarda çok güzel gidiyordum ama sonra derslerden zaman bulamadım yazmaya,yine öyle olacak önümüzdeki günlerde.Beni bu işe davet eden Dukujuya ve bu güzel mücadelenin öncüsü Saçaklıya çoook teşekkür ederim.Sayenizde bir sürü yeni blog keşfedip aydınlanma yaşadım,seviliyorsunuz! :)

Son soru cidden güzel olmuş.Hep yazmakla ilgili konuşurken blog adım hakkında ağzımı açmadım.Önce sorunun ilk adımını cevaplayayım.

Yaklaşık bir yıl önce youtube videoları izlemeye başladım.Blog denilen şeyden haberim bile yoktu.Ben defterine yazan,günlük tutan kendi çapında sıradan bir vatandaştım.Sonra izleye izleye bu blog denen şeyi keşfettim.Video çekmeyi hep düşünürdüm ama bu ortamı görünce BURASI BENİM YERİM dedim.İlk yazımı yazıverdim. tık (UTANDI) Şaka maka 23'ünde 1 yıl olacak,vay vay..

Blog adımı çok da zor bulmadım aslında.Gece oturdum müzik dinliye dinliye internette gezindim.Aklıma bir şeyler gelmesini bekliyordum.Sonra birden aklıma tumblr kullanıcı adımla ilgili bir şeyler koymak dedim. (hopefulsalad) düşündüm düşündüm..umutlusalata dedim cıks yaptım umutlu mumutlu bişeler dedim cıks dedim..en son tumblrda bir otobüs gördüm ve birden umut durakları adı aklımda belirdi.O an yüzümü görmeniz lazım böyle bir nur indi o esmer halimden 3 ton açıldım.Zaman kaybetmedim yazdım adını açtım bloğu!

İyi ki de açmışım,iyi ki.Zaten 23'ünde çok çok çok heycanlandığım bir yazıyla bunu kutlayacağım.Benim için yeni bir serüven olacak ama yer değiştirerek olandan değil.

Bekleyin olur mu?

Sizleri seviyorum ♥


Şu fotoğrafa bakıp bakıp haftalardır iç geçiriyorum.



7 yorum:

  1. İyi ki açmışsın Anıl, bence de iyi ki açmışsın. Blogunun isim hikayesi de çok güzelmiş.
    Blogunun ilk senesini kutlarım şimdiden. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş bir hikayeymiş ve iyi ki bu güzel bloğu açmışsın teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim okundukça,yorum aldıkça,paylaştıkça mutlu oluyorum.İyi ki varsın,varsınız :)

      Sil
  3. Çok hoş bir hikayeymiş ve iyi ki bu güzel bloğu açmışsın teşekürler

    YanıtlaSil
  4. bende çok mu aradım acaba çok klasik oldu ve standart bir konu üzerinde yazmak zorunda kalıyorum hep :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değiştirebilirsin ismini, ayağına gelecektir zaten eğer bir arayıştaysan merak etme zamansız olacak :) Blog ismini değiştirip her konuda yazmaya başlıyabilirsin orası senin dünyan istediği yapabilirsin,zorunluluğun yok ^^

      Sil